ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ημίγυμνος ο Μακρόν σε εξώφυλλο LGBT περιοδικού

Ημίγυμνος, στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Garcon (Αγόρι) της LGBT κοινότητας, εμφανίζεται ο ανεξάρτητος Κενρτώος υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία, Εμμανουέλ Μακρόν. «Η κοινότητα των ΛΟΑΤ θα έχει πάντα την υποστήριξή μου» είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας ο υποψήφιος. "Προεδρική εκλογή: Μακρόν, ο υποψήφιος της καρδιάς μας;" είναι ο υπότιτλος του 9ου τεύχους του περιοδικού που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την εικόνα του Εμμανουέλ Μακρόν. 
Μια εικόνα που είναι φυσικά προϊόν photoshop, καθώς το περιοδικό της LGBT κοινότητας στηρίζει τον Μακρόν στον 2ο γύρο των εκλογών καταδικάζοντας παράλληλα τη δέσμευση της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, για κατάργηση του «γάμου για όλους» του νόμου που επιτρέπει τον γάμο και σε άτομα του ιδίου φύλου. Η LGBT κοινότητα περιμένει πολλά από τον υποψήφιο πρόεδρο, όπως να νομιμοποιηθεί το δικαίωμα εξωσωματικής γονιμοποίησης για ζευγάρια δύο γυναικών. Ορισμένοι ωστόσο, θεωρούν ότι αυτό το (φωτοσοπαρισμένο) εξώφυλλο είναι μια απόδειξη, ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν έχει διπλή ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.