google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Λεοντόκαρδος και gay υπήρξε ο βασιλιάς Ριχάρδος

Δέκα χρόνια βασιληάς της Αγγλίας ο Γάλλος Ρίτσαρντ και στην... βασιλική πατρίδα του δεν έμεινε περισσότερο από έξι μήνες. Αν δεν πολεμούσε εκτός έδρας, προτιμούσε να ζει στην κανονική πατρίδα του, την Γαλλία. Φιρμάρα μονάρχης ο Ριχάρδος, από τους ηγέτες της Γ' Σταυροφορίας. Πολεμούσε διότι αυτή ήταν η δουλειά του, το επάγγελμά του, η καψούρα του.
 Η καλύτερη κονόμα από τη μία, αλλά και η ικανοποίηση της ανάγκης του να πολεμάει. Παλιοχαρακτήρας ήταν, γεννημένος εξουσιαστής, καμία σχέση με τα ιδεώδη του χριστιανισμού. Ο τυχοδιωκτισμός του, άλλωστε, τον έστειλε στους αγίους τόπους, όχι να πολεμήσει τους άπιστους, δηλαδή τους πιστούς του Αλλάχ. Μην πούμε και το άλλο, με την ευκαιρία. Αν πληρώνει σήμερα η Ευρώπη τις τρομοκρατικές ενέργειες του ισλάμ, φταίει σε κάποιο βαθμό εκείνη η ελεεινή ένοπλη χουλιγκαναρία των σταυροφόρων ιπποτών, πριν χίλια χρόνια. Βασιλόπουλο γεννήθηκε ο Ρίτσαρντ στις 8 Σεπτεμβρίου το 1157 και σα σήμερα στις 6 Απριλίου, το 1199, τον έφαγε το βέλος ενός πιτσιρικά, που πήρε εκδίκηση για τον δολοφονηθέντα από τον βασιλιά πατέρα του.
Ενώ ξεψυχούσε ο gay, μάλλον bisexual, Ριχάρδος διέταξε να αφήσουν ελεύθερο τον πιτσιρικά, που απλά διέπραξε ένα δίκαιο φόνο. Ο ίδιος ο Ριχάρδος δύο φορές προσπάθησε να ανατρέψει τον βασιληά πατέρα του. Κι όταν ο μικρότερος αδελφός του έγινε βασιληάς κινήθηκε εναντίον του με τον γκόμενό του, τον βασιλά Φίλιππο Β' της Γαλλίας. Η φάση. Ο Ριχάρδος όταν απέτυχε με την μάνα του και τον αδελφό του(!) να εκθρονίσουν τον πατέρα τους, υποχρεώθηκε να ζητήσει γονατιστός συγγνώμην και να πολεμήσει ενάντια των μέχρι χθες συμπολεμιστών του. Άλλη φάση. Φίλιππος η και Ριχάρδος δεν κατάφεραν να ρίξουν τον αδελφό του. Στη συνέχεια ο Φίλιππος συμμάχησε με τον αδελφό του Ριχάρδου εναντίον του πρώην γκόμενου του. Και το παπαδαριό της χριστιανοσύνης το παραμύθι τους. Σε διαφορετικούς ναούς φυλάσσονται ο εγκέφαλος, η καρδιά του μεγάλου Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου και το υπόλοιπο σώμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.