ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Πάτρα: Πορεία ενάντια στην Τρανσφοβία, την Ομοφοβία και τον Σεξισμό

Πάνω από 150 άτομα συμμετείχαν στην πορεία ενάντια της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και του σεξισμού που έγινε στο κέντρο της Πάτρας το απόγευμα της Παρασκευής. Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου και εξελίχθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε από την οργανωτική ομάδα του 2ου Patras Pride. ''Η ομοφοβία, η αμφιφοβία, η τρανσφοβία, ο σεξισμός και κάθε μορφή καταπίεσης συνεχίζουν να στοχοποιούν και να απειλούν τις ζωές μας.
Οι κοινωνικές νόρμες που μας θέλουν μέσα σε καλούπια και η συνεχόμενη αναπαραγωγή συγκεκριμένων στερεοτύπων μας καταπιέζουν και μας περιθωριοποιούν. Παρ’ όλα αυτά, ο αγώνας για πρόοδο στα θέματα που αφορούν τα ζητήματα της LGBTQI+ κοινότητας, και όχι μόνο, συνεχίζεται δυναμικά. Έτσι και εμείς παλεύουμε κάνοντας το επόμενο βήμα στο δρόμο της διεκδίκησης των ίσων δικαιωμάτων" αναφέρει το μήνυμα της οργανωτικής επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.