google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

A Little Lust (2015): ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ

U
Η ΤΑΙΝΙΑ που προβλήθηκε με επιτυχία έχει τον πρωτότυπο τίτλο στα Ιταλικα΄"Ούτε Ρωμαίος, Ούτε Ιουλιέττα" από νέους ανερχόμενους ηθοποιούς του ιταλικού κινηματογράφου. FORZA ITALIA...λοιπόν που είναι πλέον μπροστά...
Η ταινία με αφηγηματικό ρεαλιστικό τρόπο μας μεταφέρει στην Ιταλία του σήμερα και συγκεκριμένα στη Ρώμη, όπου ο νεαρός 16χρονος Rocco γνωρίζει ότι είναι διαφορετικός και ονειρεύεται να δει από κοντά τον αγαπημένο του ποπ σταρ σε συνεννόηση με τους καλύτερους φίλους του. Φίλοι του είναι η αυθάδης και σύγχρονη σε ότι αφορά τον τρόπο σκέψης, η Μαρία καθώς και ο πολύ συμπαθητικός Mauri. 
Όταν ένα περιστατικό εκφοβισμού συμβαίνει στο σχολείο ο Rocco προσπαθεί να κάνει το δικό του coming out στην οικογένειά του και ιδίως στον πατέρα του που ως βραβευμένος ψυχολόγος με ένα βιβλίο του, δοκιμάζει την αξιοπρέπειά του. 
Ευτυχώς έχοντας από κοντά τους δύο φίλους του που του συμπαραστέκονται τελικά τρέπονται σε φυγή από το σπίτι (από τους γονείς του τελικά παίρνει ένα κλεμμένο αυτοκίνητο) για να δουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή σε μια συναυλία και καταλήγουν στο Μιλάνο, ακολουθούμενος κατά πόδας από την νευρωτική μητέρα του και την εκκεντρική γιαγιά του που μας προκαλεί μια ωραία ξεκαρδιστική δράση.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ: Η ταινία χωρίς εφέ και μπερδεμένη πλοκή είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Τόσο στους διαλόγους όσο και την στιγμή που εξελίσσεται η δράση. Ο νεαρός έφηβος απαντά αφοπλιστικά στον πατέρα του που θέλει να του κάνει ψυχανάλυση απαντώντας ότι η ομοφυλοφιλία δεν αποτελεί επιλογή, κι επομένως δεν είναι αρρώστεια. Πέρα από το συνητηρητικό προφίλ της οικογένειάς του, θα σπάσει τα δεσμά και οι γονείς του θα τον αγκαλιάσουν για αυτό που πραγματικά είναι! 
Οι όποιες όμορφες σκηνές δύο νεαρών είναι τόσο όμορφες γεμάτες συναίσθημα χωρίς να προβληματίζουν τον θεατή και για τον λόγο αυτό η ταινία είναι για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Το φιλμ έχει βραβευθεί αλλά μας άρεσε πολύ γιατί αποτυπώνει άψογα την νεανική αγάπη ομόφυλων ατόμων γεμάτες αξιοπρέπεια. Για τον λόγο αυτό ίσως προβλήθηκε με επιτυχία και από την ιταλική τηλεόραση.
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.