google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Καλωσορίστε την Μπιλ, την πρώτη ανοιχτά γκέι σύντροφο του «Doctor Who»

Η νέα σεζόν του «Doctor Who» ετοιμάζεται να γράψει την δική της ιστορία καθώς θα μας παρουσιάσει την πρώτη ανοιχτά γκέι σύντροφο του Doctor στην σειρά. Σύμφωνα με το BBC η 10η σεζόν μιας από τις πιο μακροχρόνιες σειρές της βρετανικής τηλεόρασης, θα μας παρουσιάσει την νέα σύντροφο του Doctor, την Μπιλ η οποία δεν γνωρίζει τίποτα για τον κόσμο του και τους κινδύνους που κρύβει. Η ίδια αντιμετωπίζει τις ορδές από ρομπότ, εξωγήινων με σκεπτικισμό και χιούμορ. Και θα είναι γκέι. Μάλιστα η σεξουαλικότητά της θα γίνει γνωστή αμέσως, από την δεύτερη κιόλας της ατάκα. Η Περλ Μάκι, η ηθοποιός που ερμηνεύει την Μπιλ, είπε στο BBC πως «δεν πρέπει να είναι μεγάλο πρόβλημα στον 21ο αιώνα. Καιρός ήταν άλλωστε.
 Η εκπροσώπηση είναι σημαντική, ειδικά σε ένα mainstream σόου. Είναι σημαντικό το να λέμε πως οι άνθρωποι είναι γκέι, οι άνθρωποι είναι μαύροι – υπάρχουν επίσης και πολλοί εξωγήινοι στον κόσμο γι’ αυτό προσέξτε. Θυμάμαι όταν έβλεπα τηλεόραση μικρή και δεν υπήρχαν πολλοί [μαύροι] ηθοποιοί που έμοιαζαν σαν εμένα.
[Το ότι είναι γκέι] δεν είναι το κύριο πράγμα που ορίζει τον χαρακτήρα της – είναι κάτι που είναι μέρος της και κάτι που είναι πολύ χαρούμενη και αρκετά άνετη με αυτό». Μπορεί η Μπιλ να μην είναι ο πρώτος ΛΟΑΤΚΙ χαρακτήρας της σειράς, με τους Κάπταιν Τζακ (Τζον Μπάροουμαν) και Ρίβερ Σονγκ (Αλεξ Κινγκστον) να προσδιορίζουν τους εαυτούς τους ως bisexual, αλλά είναι σίγουρα η πρώτη σύντροφος του Doctor που είναι γκέι και ανοιχτή με την σεξουαλικότητά της. Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που χαρακτηρίζουν τους συντρόφους του Doctor σαν τα Bond Girls, αλλά στα πιο φιλικά για την οικογένεια, ενώ θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας της αλλά και το πόσο θερμά θα την δεχτούν οι εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς. Ταυτόχρονα το BBC κυκλοφόρησε και το καινούργιο τρέιλερ της 10η σεζόν του «Doctor Who» η οποία ξεκινάει στις 15 Απριλίου και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.