ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Departure (2015): ΓΑΛΛΟΑΓΓΛΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η αγγλική μητέρα και τον έφηβο γιο περάσουν μια εβδομάδα στο νότο της Γαλλίας διάλυση καλοκαιρινή σπίτι που έχει γίνει ένα από τα θύματα της καταρρέουσας γάμο των γονέων του παιδιού. Θέματα γίνει πιο περίπλοκη μόνο όταν μια αινιγματική τοπικό αγόρι μπαίνει ζωή τους.
O Alex Lawther είναι ο νεαρός ηθοποιός που ήδη κάνει καρριέρα στο εξωτερικό και για όσους δεν το γνωρίζουν υποδύθηκε το νεαρό Άλαν Τούρινγκ στην επική ταινία το Παιχνίδι της Μίμησης με μια εξαιρετική ερμηνεία...Η ταινία με ένα όμορφο τροπο παρουσιάζει μια ιστορία φιλίας που εξελίσσεται στο μονοπάτι της Αγάπης όσο οι χαρακτήρες ενοποιούνται μέσα από το οπτικό πεδίο της καθημερινότητας αλλά κυρίως ζώντας μέσα στην φύση της ανοιξιάτικης Γαλλίας. Με τρόπο που θυμίζει ένα ποίημα που εκτυλίσσεται σε μια ρομαντική κομεντί αφήνει μια ωραία αίσθηση στο θεατή μέχρι το γλυκό ποτήρι των συναισθημάτων προς το τέλος.
Η σκηνοθεσία, τα κουστούμια, η προβολή των χαρακτήρων είναι ιδανική για τέτοια φιλμ..
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.