google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

To Quantico καταφέρνει να μετατρέψει τα ελαττώματά του σε πλεονεκτήματα

Εκ πρώτης, η σεναριακή υπερβολή έχει χτυπήσει κόκκινο: Στην σχολή όπου εκπαιδεύονται πράκτορες του FBI και όπου διαδραματίζεται η σειρά μας όλα είναι στον υπερθετικό, τα μυστήρια, τα πάθη, τα αισθήματα. Μουσουλμάνοι, Μορμόνοι και Εβραίοι, γκέι, ψευτογκέι, στρέιτ και ψευτοστρέιτ, καλομαθημένα κορίτσια και καλοαναθρεμμένα αγόρια που όμως κρύβουν έναν απίστευτα βίαιο και σκοτεινό εαυτό. Εκπαιδευτές που δεν ξέρεις αν ενδιαφέρονται για την πρόοδο ή για την καταστροφή των μαθητών τους, μαθητές που δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι άνθρωποι με όραμα, ιδεαλιστές που ονειρεύονται να σώσουν τη χώρα τους ή βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία με σκοπό την επικράτηση της αναρχίας, του ισλαμικού κράτους, της παγκόσμιας τρομοκρατίας…
Ολα αυτά και πολλά ακόμα (μέχρι και δίδυμες αδελφές που ξεγελάνε τους πάντες υποκρινόμενες πως είναι μία γυναίκα έχουμε) στη νέα σειρά του ABC «Quantico» η οποία αναδεικνύεται σε μία από τις επιτυχίες της νέας τηλεοπτικής περιόδου. Οχι άδικα. Γιατί, με έναν μαγικό τρόπο, όσο και αν στην αρχή οι τόσες υπερβολές σε κάνουν επιφυλακτικό, κάτι οι γρήγοροι ρυθμοί, κάτι το εξαιρετικά ελκυστικό καστ, κάτι η άψογη παραγωγή και οι καταιγιστικές εξελίξεις, τελικά υποκύπτεις στην άγρια γοητεία ενός σήριαλ που παντρεύει τη σαπουνόπερα με το θρίλερ. Και περιμένεις εναγωνίως το επόμενο επεισόδιο που θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Γεμάτο κλισέ, νοτισμένο στην made in USA πατριωτική υπερηφάνεια, επενδύοντας διαρκώς στην εύκολη συγκίνηση που προκαλούν στους Αμερικανούς οι μεγάλες εθνικές καταστροφές τους (όπως η 11η Σεπτεμβρίου), το «Quantico» με τις διαρκείς, θεότρελες ανατροπές του καταφέρνει να μετατρέψει όλα (όσα θα μπορούσαν να είναι) τα ελαττώματά του, σε πλεονεκτήματα και να κρατήσει τους φίλους της περιπέτειας καθηλωμένους στις οθόνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.