google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

11 καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα στο Cyprus Pride Days 2017

Με μια μεγάλη συναυλία, με 11 καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα, ξεκινά το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεστιβάλ Cyprus Pride Days 2017, το οποίο ξεκίνησε στις 13 Μαΐου και κορυφώνεται στις 28 Μαΐου, με την μεγάλη Πορεία Υπερηφάνειας.
 Το «The Concert! # Speak Love» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο 27 Μαΐου θα φιλοξενήσει τους Φοίβο Δεληβοριά, Ευρυδίκη, Βαγγέλη Γερμανό, Ηρώ, Ρένα Μόρφη (Imam Baildi), Μάρω Μαρκέλου, Χαριτίνη, Στέφανο Γεωργιάδη, Δημήτρη Σωτηρίου, Αυγή Σταύρου και τον Dj Barçın (Radio Pangea).Οι αγαπημένοι Κύπριοι και Έλλαδίτες καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή και ενώνουν μουσικές και δυνάμεις για ένα κόσμο όπου όλοι θα μιλάμε για όλους με αγάπη, για εξάλειψη της ρητορικής μίσους, για αποδοχή της διαφορετικότητας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία θα περπατήσουν μαζί  μας και την Κυριακή 28 Μαΐου, στην 4η Πορεία Υπερηφάνειας που θα ξεκινήσει στις 17:00 από το Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.
#Infos
Σάββατο 27 Μαΐου | Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας | 19:00
Είσοδος: 12 ευρώ (παιδιά κάτω των 12 δωρεάν)
Προπώληση εισιτηρίων soldoutticketbox.com και από επιλεγμένα σημεία πώλησης
Στο χώρο θα υπάρχουν φαγητό και ποτά.


*Το πλήρες πρόγραμμα του Cyprus Pride Days17 βρίσκεται αναρτημένο στη σχετική σελίδα τηςAccept, όπου μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.