google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο «Σέλντον» του Bing Bang Theory παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Μετά από 15 ευτυχισμένα χρόνια κοινής ζωής, ο Τζιμ Πάρσονς, πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς Big Bang Theory, και ο σύντροφός του, Τοντ Σπιούγακ, ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο με τα δεσμά του γάμου.
Το ζευγάρι αποφάσισε να πραγματοποιήσει την τελετή στο εμβληματικό εστιατόριο Rainbow Room της Νέας Υόρκης, παρουσία των πιο στενών τους φίλων.
Ο «Σέλντον» - ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς BBT παρά τον εκκεντρικό του χαρακτήρα - ανακοίνωσε στο κοινό ότι είναι ομοφυλόφιλος το 2012, σε μια συνέντευξή του στους New York Times, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι βρίσκεται σε σχέση εδώ και δέκα χρόνια. 
Πέρυσι, στην επέτειο των 14 χρόνων τους, ο Πάρσονς είχε δημοσιεύσει μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram με μια φωτογραφία του συντρόφου του, στην οποία τον χαρακτήριζε «μακράν το καλύτερο πράγμα που του έχει συμβεί ποτέ».
Κατ' ειρωνεία της τύχης, ο χαρακτήρας που υποδύεται στην μικρή οθόνη ο Πάρσονς στο φινάλε της τελευταίας σεζόν έκανε επίσης πρόταση γάμου στην τηλεοπτική αγαπημένη του, Έιμι (Μαϊίμ Μπιάλικ), αφήνοντας ωστόσο τους τηλεθεατές με την... αγωνία, αφού εκείνη δεν πρόλαβε να απαντήσει πριν τους τίτλους τέλους. 
Ας ελπίσουμε πως η εξέλιξη θα είναι το ίδιο αίσια και για τον «Σέλντον» όπως και για τον Τζιμ Πάρσον και ότι θα βρει και αυτός την ευτυχία με το άτομο της επιλογής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.