google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Εικόνες υπερηφάνειας από το Cyprus Pride Parade 2017

Ήταν μεγάλο, ήταν γεμάτο χαρά, ήταν πλημμυρισμένο από χρώματα και ζωντάνια, ήταν το 4o Cyprus Pride Parade 2017.
 
Φωτογραφίες: Θεόδωρος Έλληνας από το city.com.cy
 
Με το σύνθημα #SpeakLove και ανεμίζοντας την πολύχρωμη σημαία, περπάτησαν χθες (Κυριακή 28/5) πέραν των 2.500 ατόμων στην 4η Πορεία Υπερηφάνειας που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, ενώ συνολικά πέρασαν από τις διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του φετινού Pride γύρω στις 5 χιλιάδες άτομα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Η πορεία πραγματοποιήθηκε στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, ξεκινώντας από τον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας, με την Ευριδίκη αλλά και τη μουσική ομάδα Boomdida African Beatz να δίνουν το «σφύριγμα» της έναρξης.
Γύρω στις 19:00, η πορεία ολοκληρώθηκε, καταλήγοντας και πάλι στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με μουσική, χορό, φαγητό, ποτό και πολλές, όμορφες, χαρούμενες και πολύχρωμες παρουσίες.
Το παρών τους στην Πορεία Υπερηφάνειας, όπως ήταν αναμενόμενο, αφού διανύουμε προεκλογική περίοδο, έδωσαν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, κάτι όμως που δεν το είδαν όλοι με καλό μάτι...
Πιο κάτω η ανάρτηση του Νικόλα Παπαδόπουλου στο facebook σε σχέση με τον κάπως αφιλόξενο τρόπο που τον υποδέχτηκε μερίδα του κόσμου:
 

Να σημειώσουμε πως παρόμοια "φιλοξενεία" είχε και ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία, Γιώργος Λιλλήκας.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.