ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η σημαία του Patras Pride ανεμίζει στην πλατεία Γεωργίου!

Συνεχίζονται οι δράσεις και οι εκδηλώσεις των διοργανωτών του Patras Pride με κορύφωση των εκδηλώσεων τις 23-24 Ιουνίου 2017 στο Μόλο της Αγίου Νικολάου. Πριν λίγες μέρες έδωσαν ραντεβού στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην πλατεία Γεωργίου με αφορμή την "ομιλία για το έμφυλο".
 Εκεί κρέμασαν και την γνωστή σημαία "ουράνιο τόξο" στο μπαλκόνι που βλέπει την κεντρικότερη πλατεία της Πάτρας με στόχο να υπενθυμίσουν σε όλους την παρουσία τους. Το 2ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας για την Απελευθέρωση Φύλου, Σώματος και Σεξουαλικότητας Ενάντια στην Καταπίεση και τις Διακρίσεις επιστρέφει πιο οργανωμένο με περισσότερους συμμετέχοντες και μάλιστα με έναν και μόνο στόχο, όλοι όσοι δώσουν το "παρών" να έρθουν σε επαφή με θέματα που αφορούν την lgbtqi κοινότητα και γίνουν "ορατοί" στο δημόσιο χώρο. Με συντονισμένες κινήσεις όπως η σημαία στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, ή και τα συνθήματα στους τοίχους της πόλης, κάνουν εμφανή την παρουσία τους και κερδίζουν έδαφος σε ότι αφορά την αλληλεπίδραση με τους πολίτες/θεατές της Πάτρας!
Από το patrapress, patraevents

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.