google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Pride Days: Με σύνθημα «Speak love», το φεστιβάλ υπερηφάνειας ξεκινά

Το πρώτο έγινε ορόσημο, το δεύτερο άνοιξε το δρόμο προς την αποδοχή, το τρίτο μεταμόρφωσε απόψεις και μείωσε προκαταλήψεις. Το τέταρτο έρχεται για να στείλει το πιο δυνατό μήνυμα αγάπης. Το φεστιβάλ υπερηφάνειας «Pride Days 17» πραγματοποιείται φέτος από τις 13 μέχρι τις 28 Μαΐου 2017, υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Νίκου Αναστασιάδη και του Δημάρχου Λευκωσίας, κυρίου Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη. Το σλόγκαν του είναι «Speak Love», καθώς η Accept ΛΟΑΤ Κύπρου αποφάσισε να το εντάξει στο παγκόσμιο κίνημα ενάντια στη ρητορική μίσους προς τα ΛΟΑΤΙ άτομα, αλλά και όλες τις ευάλωτες μειονότητες. 
Στόχος του «Pride Days 17» είναι να διεκδικήσει το δικαίωμα όλων να ζούμε χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμό και προκαταλήψεις και να στείλει δυνατά το μήνυμα της αγάπης, της αποδοχής, της αλληλεγγύης, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων. Η έναρξή του θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου με τη διαδήλωση «Ας διαδηλώσουμε ξανά», που διοργανώνεται στη βόρεια Λευκωσία από την Επιτροπή Οργάνωσης 17ης Μαΐου και την υποστήριξη της Accept. To «Pride Days 17» θα κορυφωθεί, όπως, κάθε χρόνο με με την πορεία υπερηφάνειας Pride March την Κυριακή 28 Μαΐου, στους δρόμους της Λευκωσίας.
 Σε αυτό το διάστημα, από τις 13 μέχρι τις 28 Μαΐου, θα πραγματοποιούνται καθημερινά διάφορες εκδηλώσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό και από φέτος και στη Λάρνακα. Οι εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνουν πάρτυ, θεατρικές παραστάσεις, δημόσιες συζητήσεις, συναυλίες, προβολές ταινιών, ακόμη και εκδηλώσεις που απευθύνονται σε παιδιά, οι οποίες έχουν χαρακτήρα ενημερωτικό, εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό, φιλανθρωπικό, κ.τ.λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.