google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Η διαφορετικότητα μας είναι που μας κάνει ξεχωριστούς»

Είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι έπεσε θύμα bullying στα σχολικά της χρόνια λόγω της καταγωγής της. Εκείνη η εποχή τι μάθημα ζωής της έδωσε; 
«Το μάθημα που μου έδωσε εκείνη η εποχή είναι να μην κρίνω, να μην κατακρίνω κανέναν για καμία συμπεριφορά, καταγωγή, χρώμα, γλώσσα, κοινωνική θέση, αλλά και σεξουαλική επιλογή, αλλά αντιθέτως να αγκαλιάζω και να στηρίζω όσους βρίσκονται στη θέση αυτή. Είναι στενάχωρο το φαινόμενο byllying ρατσισμός - μη αποδοχή να υφίσταται το 2017 στα σχολεία, στους εργασιακούς χώρους, στους φίλους, γνωστούς, αλλά και μέσα στην ίδια σου την οικογένεια και γενικότερα στην κοινωνία και θα το φωνάζω δυνατά σε κάθε ευκαιρία! 
Και κάτι ακόμα: είναι κάτι που σε πονάει και σε ακινητοποιεί όταν σου συμβαίνει, γιατί απλά φοβάσαι... Τώρα το να φοβάσαι είναι αόριστο. Είναι ένα ψευτονταϊλίκι για να νιώσουν πιο σημαντικοί αυτοί που το κάνουν. Ομως, το αληθινό πρόβλημα δεν είναι η διαφορετικότητα του θύματος, αλλά ο ίδιος ο θύτης που νιώθει φόβο, ζήλια, θυμό, φθόνο, ανασφάλεια, δυστυχία. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η διαφορετικότητα μας είναι που μας κάνει ξεχωριστούς και μοναδικούς, θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας και να μην επιτρέπουμε σε άτομα που μας εκφοβίζουν να μας καταβάλλουν», λέει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στις Ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.