google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ηχηρό coming out ετοιμάζουν οι Έλληνες ΛΟΑΤ ένστολοι

Η απόφαση για να αντιδράσουν θεωρείται ειλημμένη και, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με όσα μαθαίνω, ετοιμάζονται να λάβουν μέρος με το δικό τους μπλοκ στο ερχόμενο Athens Pride, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου, στην πλατεία Συντάγματος. 
Θύματα διακρίσεων
Οπως αναφέρουν, όσοι δηλώνουν ανοιχτά τη σεξουαλικότητά τους γίνονται συχνά στόχος ρατσιστικών επιθέσεων από συναδέλφους τους, διακρίσεων από προϊσταμένους και στοχοποιούνται από φασιστικές γκρούπες. 
Πλαίσιο προστασίας
Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να φτιάξει ένα πλαίσιο προστασίας αυτών των ανθρώπων. Ηδη το ζήτημα απασχολεί τη διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ. και του Πενταγώνου. Το θέμα παρακολουθεί για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας. 
Εν γνώσει της ηγεσίας 
Η πολιτική ηγεσία των δύο υπουργείων είναι πλήρως ενημερωμένη για την απόφαση των στελεχών τους που ανήκουν στη ΛΟΑΤ κοινότητα να λάβουν μέρος στο Athens Pride. Αν και μαθαίνω πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γνωρίζω πως υπάρχουν κάποιες ενστάσεις για την παρουσία τους σε μαζικό, αποκλειστικά δικό τους μπλοκ. Πάντως, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υποστηρίξει οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι. Ακόμη και αυτή της μαζικής συμμετοχής στο Athens Pride... 
Επιμέλεια: Αντώνης Γκιόκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.