ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Σε Κρητική παραλία επέλεξαν να παντρευτούν δύο ....γυναίκες

Οι κοπέλες υποσχέθηκαν να έρχονται κάθε χρόνο στο νησί και να γιορτάζουν την επέτειο τους. Γάμος μεταξύ 2 γυναικών από τη Μεγάλη Βρετανία (από την πόλη Swindon κοντά στο Bristol), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά. Την τελετή οργάνωσε γραφείο των Χανίων που είχε βρει το ζευγάρι αρκετό καιρό πριν από το internet.
Όπως είπαν oι δύο κοπέλες η Meg και η Hanah στο PlataniasNews, διατηρούσαν φιλική σχέση εδώ και 8 χρόνια και τα τελευταία 2 χρόνια αποφάσισαν να γίνει η σχέση τους πιο στενή και να συνεχίσουν σαν ζευγάρι.
Αποφάσισαν να ενώσουν την αγάπη τους με τα δεσμά του γάμου, επιλέγοντας το Μάλεμε και τα Χανιά για να ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους. 
Οι 2 κοπέλες είχαν επισκεφτεί το Μάλεμε το περασμένο καλοκαίρι και είχαν μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις, αποφασίζοντας ο γάμος τους να γίνει στην περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της τελετής, το ζευγάρι αλλά και οι γονείς των κοριτσιών δεν έκρυβαν τη συγκίνηση τους.
Την επόμενη μέρα του γάμου, η γιορταστική ατμόσφαιρα συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο που μένουν στο Μάλεμε, γύρω από τον χώρο της πισίνας!
Οι κοπέλες υποσχέθηκαν να έρχονται κάθε χρόνο στο Μάλεμε και να γιορτάζουν την επέτειο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.