google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Έμφυλες ταυτότητες και Sound Acts στο Φεστιβάλ Αθηνών

Το «ψαγμένο» queer φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από 26 μέχρι 28 Μαΐου 2017 στα πλαίσια των προ-φεστιβαλικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Είκοσι εννέα καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στο φετινό Sound Acts που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στην Πειραιώς 260 από 26 μέχρι 28 Μαΐου 2017. Περφόρμανς, εργαστήρια, εγκαταστάσεις και επιτελεστικές διαλέξεις πραγματεύονται ζητήματα σχετικά με την ταυτότητα, έμφυλη, φυλετική και σωματική σε συνάρτηση με τον ήχο.
Το φεστιβάλ θα επικεντρωθεί σε περιθωριοποιημένες ή/και παθολογικοποιημένες κοινωνικές ομάδες, είτε μιλάμε για trans άτομα, χοντρά άτομα, άτομα που έχουν υποστεί φυλετικές διακρίσεις, είτε για άτομα που έχουν στιγματιστεί λόγω οποιασδήποτε μορφής σωματικής ή πνευματικής διαφοράς. Διεθνείς περφόρμερ θα παρουσιάσουν έργα με επιρροές από το Dada, την αντι-τέχνη, την εννοιολογική τέχνη (conceptual art), το φεμινισμό, το cyborg theory, το spoken word, τα drag show, τα καμπαρέ και την post-performance.
Επιμελητική/ Οργανωτική ομάδα: Άλεξ Δημητρίου, Φίλ Ιερόπουλος, Γιώργος Μακρής, Έλενα Πουγγία
Θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Abdu Ali, Ximena Alarcon, Lori Baldwin, Ianna Book, Alex Alvina Chamberland, Pedra Costa, Pan Daijing, DUBAIS, Adult Baby Jesus and the Unholy Virgin, Evan Ifekoya, Lara Kettle, Μάγδα Λαμπροπούλου, Noemi Veberic Levonvik, Μεταθεοδοσία, Puce Mary, Charismatic Megafauna, Mutandini Karl, Red Monky, Peanut Envy, Coral Short, Julischka Stengele, Τριτοτέταρτες, Stellan Veloce, Submarine, The Squidgina Mermaid, Johanna Went, Xana, Zoid
Sound Acts, Πειραιώς 260, Καλλιθέα, Αθήνα, 26-28 Μαϊου 2017, ώρα 19:00. Είσοδος:10 ευρώ (κανονικό), 5 ευρώ (ανεργίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.