ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ PRIDE ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ACCEPT KYΠΡΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΕΤΙΝΟ PRIDE ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ ΔΗΛΩΣΕ για την διοργάνωση ότι ήταν ικανοποιημένος.
Μιλώντας στο LGBT Greece news και το Gayhellas.gr ο κ. Κώστας Γαβρηιλίδης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
"Θα ήθελα αν μπορείς να μεταφέρεις τον ενθουσιασμό μας για την επιτυχή ολοκληρωση του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας 2017 με την Πορεία. Ήταν ένα δύσκολο έργο για τους εθελοντές μας, αλλά ως Accept πιστεύουμε πως η Πορεία τα τελευταία 4 χρόνια έχει βοηθήσει στο να προωθηθούν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των ΛΟΑΤΙ στη Κύπρο τα τελευταία χρόνια. Η μαζικότητα της στήριξης έχει αποδείξει πως η ορατότητα η οποία η πορεία προσφέρει προς τα ΛΟΑΤΙ άτομα σπάζει πολλά από τα ταμπού και τα ερωτηματικά που υπήρχαν για τους 85000 ΛΟΑΤΙ στη Κύπρο, δηλαδή το 10% του πληθυσμού. Χαιρόμαστε που για πρώτη φορά η Πορεία τίθεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και, όπως πάντα, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη. Υπάρχουν πολλά που έχουν να γίνουν πέραν από την πολιτική όμως στήριξη. Αναμένουμε απτά αποτελέσματα σε θέματα όπως η καταπολέμηση της ομοφοβικής και τρανσφοβικής ρητορικής, ο βασικός στόχος της φετινής Πορείας, και προώθηση ενός σωστού νόμου που αφορά τη Νομική Αναγνώριση της Ταυτότητας Φύλου. Παράλληλα, αναμένουμε βήματα και στο θέμα της καταπολέμησης των διακρίσεων στο χώρο εργασίας προς τους ΛΟΑΤΙ αλλά και φυσικά σε θέματα τεκνοθεσίας και γενικά θεμάτων που αφορούν τις πολύχρωμες οικογένειες."
Τον ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.