google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Acrush όπως Άδωνις. Η άφυλη μπάντα της Κίνας σπάει στερεότυπα

Στην Ασία τα πάντα είναι προϊόν με την βιομηχανία της ποπ να μιξάρει αδιάκοπα στερεότυπα και συνταγές για να δημιουργεί τάσεις, best sellers και ινδάλματα. Στην Κίνα τα ανερχόμενα ινδάλματα, το "boy band" σε εικόνα αλλά "girl band" σε σύνθεση Acrush είναι κάτι παραπάνω από διαφορετικό. Είναι άφυλα. Η κινέζικη μπάντα με κορίτσια που κουβαλάνε το ανδρόγυνο στιλ στα άκρα κερδίζει ολοένα και περισσότερους fan στην Κίνα των υπερβολών.Το συγκρότημα Acrush έχει προβληθεί σε πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα προτού κυκλοφορήσει η μουσική του και έχει χιλιάδες θαυμαστές στο Weibo μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα. 
Το πρώτο τους σινγκλ "Action" κυκλοφόρησε χθες. "Είμαστε ένα γυναικείο συγκρότημα. Αλλά μοιάζουμε περισσότερο με όμορφους νεαρούς άνδρες και όχι τόσο με νεαρές γυναίκες" ανέφερε η Min Junqian ένα από τα μέλη της μπάντας στο CNN. Το επίσημο όνομά αυτών των ποπ manga είναι FFC-Acrush και όπως διευκρινίζουν το A προέρχεται από τον Άδωνι της ελληνικής μυθολογίας, τον ωραίο νέο θεό, αγαπημένο της Αφροδίτης. Άδωνις όπως κάλλος "Το γράμμα "A" προέρχεται από το όνομα Άδωνις, θεό της ελληνικής μυθολογίας, που θεωρείται επιτομή της ομορφιάς" ανέφερε ο ατζέντης του γκρουπ Zhou Xiaobai στο Quartz. 
Οι πέντε νεαρές στάρλετ της ποπ ηλικίας 18 έως 24 ετών έχουν κοντά μαλλιά και επιλέγουν να ντύνονται με ρούχα που θα φορούσαν άνετα νεαρά αγόρια, όπως γραβάτες, παντελόνια και εμφανίσεις ποδοσφαιριστών. Στην Κίνα, έχει γίνει μόδα οι νεαρές γυναίκες να ντύνονται σαν άνδρες, εν μέρει χάρη στο είδωλο της ποπ μουσικής, Li Yuchun, που έχει υιοθετήσει το unisex look και κέρδισε την πρώτη θέση στο talent show "Super Girl" το 2005. 
Οι κυνηγοί ταλέντων στην Κίνα επιδίωκαν εδώ και χρόνια να δημιουργήσουν μία ανδρόγυνη μπάντα, αλλά λίγα κορίτσια ήταν έτοιμα να αναλάβουν το ρίσκο, ανέφερε ο Zhou Xiaobai. Η start-up εταιρεία ψυχαγωγίας Zhejiang Huati Culture Communication Co. Ltd. δημιούργησε τη μπάντα μετά από οντισιόν σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.