google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Saturday Church (2017): ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΙΛΛΗΜΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΧΡΩΜΟΣ

Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ένα 14χρονο αγόρι που αγωνίζεται με την σεξουαλικότητα και την ταυτότητα του φύλου του, υπό την σκιά της αυταρχικής του θείας, ακούγεται σαν ένα σκοτεινό δράμα, αλλά το “Saturday Church” είναι στην πραγματικότητα μια ταινία γεμάτη μουσική. Μια έγχυση μουσικών ακολουθιών και φαντασίας στην πιο κοφτερή και ολέθρια ομορφιά τους, πρόκειται για ένα θέαμα της εποχής που συγκεντρώνει έναν τεράστιο έπαινο για τον Luka Kain, ως Ulysses (Οδυσσέας), ο οποίος ανακαλύπτει τυχαία μια εκκλησία φιλική προς τα LGBTQ άτομα που λειτουργεί ως σανίδα σωτηρίας για τον ίδιο, όπου ερωτεύεται και γίνεται φίλος με μεγαλύτερους, τους οποίους βλέπει ως πρότυπα ζωής.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:
Η κοινότητα των LGBTQ που αναζητούσε τον εαυτό της στην οθόνη και τελικά το πετυχαίνει με μεγάλες ταινίες που προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ του Λονδίνου. Όπως το Κυριακάτικη Εκκλησία που αποτελεί ίσως την όμορφη ταινία αποδοχής μετά το Moonlight. Η ταινία θυμίζει λίγο την βραβευμένη εκδοχή του Moonlight αλλά διατηρεί την δική της ταυτότητα, τόσο για την έκφραση του έγχρωμου ήρωα του φίλμ που πρέπει να ξεπεράσει δύο μεγάλα διλήμματα.
Να είναι έγχρωμος και να έλκεται από άτομα του ιδίου φύλου. Η αφήγηση είναι στρωτή, ρεαλιστική ιδίως όταν εστιάζει στην αντιμετώπισης της οικογένειας μετά την εκδημία του πατέρα του νεαρού ήρωα. Απολύτως δομημένη με τέτοιο τρόπο που δεν κουράζει αλλά συγκινεί, δεν υπερβάλλει αλλά προβληματίζει αποτελεί ίσως μια τέλεια ταινία για όλους....Φυσικά με πολύ μουσική που σε κάποιο σημείο θυμίζει ίσως το πετυχημένο Glee..
With English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.