google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz E-Class Coupé: Γκέι Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018

Ύστερα από το pick-up της χρονιάς, το σπορ αυτοκίνητο της χρονιάς, το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς, ορίστε και το «Γκέι Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018».
Η Mercedes-Benz E-Class Coupé διαδέχεται στο θώκο του θεσμού το FIAT 124 Spider. Το βραβείοαπονεμήθηκε όπως και πέρυσι από την ένωση Ledorga που εδρεύει στη Γαλλία, αλλά συγκεντρώνει αρκετές εκατοντάδες ενθουσιώδεις φίλους από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες.

Η Ledorga αποκάλυψε το όνομα του νικητή στην ιστοσελίδα της και μέσω σύντομου ανακοινωθέντος που στάλθηκε με e-mail. Γάλλοι συνάδελφοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα. Ο σκοπός ήταν για να μάθουν περισσότερα για τα άλλα αυτοκίνητα που ήταν υποψήφια, τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών και γενικότερα το σκοπό ενός τέτοιου βραβείου, το οποίο μπορεί να εγείρει ερωτήματα σχετικά με το ενδιαφέρον του. Όπως και να το κάνουμε, είναι περίεργο να εκλέξεις αυτοκίνητο της χρονιάς από τη σεξουαλικότητά του. Θα πρέπει να πούμε, δηλαδή, ότι το Peugeot 3008 που ψηφίστηκε το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017 από μια ομάδα Ευρωπαίων δημοσιογράφων, είναι το αυτοκίνητο των στρέιτ; Προφανώς όχι!

Δεν είμαστε σίγουροι ότι η ψήφος μιας κοινότητας είναι η καλύτερη ιδέα για να διακριθεί ένα προϊόν. Ειδικά με το δεδομένο ότι ζούμε σε μια εποχή που εξακολουθεί να είναι αναγκαία η καταπολέμηση των κλισέ, τα αυτοκίνητα που εκλέχτηκαν από τη Ledorga τα τελευταία τέσσερα χρόνια φαίνεται να τα διατηρούν. Και το κάνουν με μοντέλα προορισμένα για fun, που δεν είναι πρακτικά ή απαιτούν γερό πορτοφόλι για να τα αγοράσεις. Με άλλα λόγια, ο γκέι είναι πλούσιος και δεν έχει παιδιά: Ford Mustang, Mazda MX-5, FΙΑΤ 124 Spider και E-Class Coupé.

Το 2015, η Ledorga είχε διευκρινίσει ότι μόνο το αισθητικό κριτήριο παίζει ρόλο στην εκλογή. Δεν μπορούμε βέβαια να καταλάβουμε αν θα ήθελε να χρησιμοποιήσει ο νικητής ένα τέτοιο βραβείο και πώς άλλωστε να προωθήσεις διαφημιστικά ένα «γκέι αυτοκίνητο». Πόσω μάλλον που η ίδια η Ledorga δεν επιδιώκει να δώσει επισημότητα στο βραβείο. Κάποιος, μεταξύ αυτών κι εμείς, αναρωτιούνται σε κάθε περίπτωση ποια κριτήριαμπορούν να αναδείξουν ένα γκέι αυτοκίνητο.

Θα πρέπει όμως να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια, το αμερικανικό γραφείο αναλύσεωνμάρκετινγκ «Strategic Vision» ανέφερε ότι η κοινότητα των LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender) είχε μια πρόδρομη αντίληψη των τάσεων. Στη περίπτωση της Ledorga όμως δεν επαληθεύεται. Η γκέι επιτροπή των εκλεκτόρων δεν ήταν οραματίστρια της έκρηξης στις πωλήσεις SUV/crossover. Ως εκ τούτου κανένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τίτλο από το 2005 που τρέχει ο θεσμός.

2005 MINI Cooper Cabrio
2006
 Aston Martin DB9 Volante
2007 Alfa Romeo Spider
2008 Fiat 500
2009 Alfa Romeo MiTo
2010 FΙΑΤ 500C
2011 Peugeot RCZ
2012 Citroen DS4
2013 MINI Roadster
2014 Citroen DS3 Cabrio
2015 Ford Mustang
2016 FIAT 124 Spider/Mazda MX-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.