ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η συλλογή του Christopher Bailey αφιερωμένη στην LGBTQ κοινότητα

Τον Οκτώβριο, ο οίκος Burberry ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος και καλλιτεχνικός διευθυντής του -Christopher Bailey θα αποχωρήσει από το βρετανικό οίκο μόδας μετά από 17 χρόνια. Και ως κύκνειο άσμα, χρησιμοποιεί το σήμα κατατεθέν καρό μοτίβο του οίκου για καλό σκοπό. Αποδεικνύοντας ότι η βρετανική φίρμα δεν είναι μόνο λόγια, χτες η εταιρεία ανακοίνωσε δύο τρόπους με τους οποίους προωθεί την ποικιλομορφία σε όλο τον κόσμο. “Η τελευταία μου συλλογή εδώ στον Burberry είναι αφιερωμένη – και υποστηρίζει – κάποιες οργανώσεις που υποστηρίζουν την LGBTQ νεολαία σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Bailey σε δελτίο Τύπου. “Δεν υπήρξε ποτέ ιδανικότερη στιγμή να δηλώσω ότι η δύναμή μας μας και η δημιουργικότητά μας βασίζεται στην ποικιλομορφία ». Όταν ο Bailey παρουσιάσει τη συλλογή του το Σάββατο στο Λονδίνο, αναμένεται να δούμε μια αναπαραγωγή του καρό της Burberry – ένα LGTBQ καρό στα χρώματα του ουράνιου τόξου, στο οποίο ο οίκος αναφέρεται ως “έμβλημα για την αισιοδοξία και ποικιλομορφία” – να εμφανίζεται πολλές φορές σε όλη τη συλλογή. 
Τα καρό κομμάτια στα χρώματα του ουράνιου τόξου θα είναι διαθέσιμα για να αγοραστούν αμέσως μετά την επίδειξη – και πιθανότατα θα τα αγαπήσετε αμέσως. Εκτός από τα κομμάτια, ο οίκος Burberry ανακοίνωσε ότι έχει κάνει δωρεές σε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις για τις LGBTQ κοινότητες: το Albert Kennedy Trust, το πρόγραμμα Trevor και το ILGA. “Ήταν μια πραγματικά εμπνευσμένη θέση εργασίας και η απόφαση να φύγω δεν ήταν εύκολη. Πιστεύω ωστόσο, ότι οι καλύτερες μέρες της Burberry βρίσκονται ακόμα μπροστά της και ότι η εταιρεία θα ξεπεράσει τη στρατηγική που έχουμε αναπτύξει με τα εξαιρετικά ταλέντα που έχουμε στη διάθεσή μας “, δήλωσε ο Bailey τον Οκτώβριο. “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου καθώς και το διοικητικό συμβούλιο για όλη την υποστήριξή τους και την πίστη τους σε μένα όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που επιδιώκουν νέα δημιουργικά έργα, αλλά παραμένουν απολύτως αφοσιωμένοι στη μελλοντική επιτυχία αυτού του υπέροχου brand. “Ένα ομαλό τέλος είναι ένα προοδευτικό ξεκίνημα, σίγουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.