google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Έχεις μούσια και πας γυμναστήριο; Τότε είσαι... gay!

Μία... "χρήσιμη" λίστα με σημάδια που βοηθούν στον "¨εντοπισμό" gay ανδρών και γυναικών δημοσίευσε η καθημερινή εφημερίδα "Sinar Harian", φροντίζοντας να... εμπλουτίσει το δημοσίευμά της και με "ανάλυση" σκληροπυρηνικού Ισλαμιστή κληρικού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν ένας άντρας έχει γένια, πηγαίνει γυμναστήριο, ή του αρέσουν τα ακριβά επώνυμα ρούχα και το καλό ντύσιμο, το πιθανότερο είναι να είναι gay. 
Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, οι gay άνδρες δεν πάνε στο γυμναστήριο για να γυμναστούν αλλά για να θαυμάσουν τους υπόλοιπους άνδρες καθώς... "τα μάτια τους φωτίζονται όταν βλέπουν όμορφους άνδρες". Αντίστοιχα, για τις γυναίκες, αναφέρεται ότι αν δίνουν αγκαλιές, κρατιούνται από το χέρι, ή μιλούν υποτιμητικά για τους άνδρες, το πιθανότερο είναι να είναι... λεσβίες. Σύμφωνα μάλιστα με το άρθρο του Ισλαμιστή κληρικού Χαναφιά Μαλίκ, θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αναχαιτιστεί η "άνθηση" της ομοφυλοφιλίας. 
Ωστόσο, τονίζει ότι στους ερμαφρόδιτους θα πρέπει να επιτρέπεται χειρουργική επέμβαση προκειμένου να κυριαρχεί το ένα από τα δύο φύλα. Σημειώνεται ότι στην Μαλαισία, η ομοφυλοφιλία παραμένει παράνομη και μπορεί να τιμωρηθεί ακόμη και με 20 χρόνια φυλάκισης. Το άρθρο της εφημερίδας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από εγχώριους ακτιβιστές, αλλά και φορείς για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της LGBTQ κοινότητας διεθνώς. Όπως επισημαίνουν πρόκειται για ένα κείμενο μίσους που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Και όπως επισημαίνει εύστοχα ο διασημότερος YouTuber της Μαλαισίας Αργουίντ Κουμάρ, "Ξέρω πολλούς κληρικούς και βαθιά θρησκευόμενους που τους αρέσει να έχουν γένια. Είναι και αυτοί gay; Αυτό αποδεικνύει πόσο ηλίθιο είναι αυτό το άρθρο"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.