ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ποιο είναι το Gay Aυτοκίνητο της Χρονιάς;

Τα μέλη της γαλλικής ομοφυλοφιλικής κοινότητας Ledorga έδωσαν τις δικές τους ψήφους, όπως και κάθε χρόνο, για το Gay Aυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2018. Τα μοντέλα που είναι υποψήφια είναι αυτά που έχουν παρουσιαστεί από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους, ανεξάρτητα από τον τύπο του αμαξώματος με τις μόνες προϋποθέσεις να είναι να μην είναι επαγγελματικά, να μην είναι facelift και να γίνονται διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά.
Η ψηφοφορία για το Gay Aυτοκίνητο της Χρονιάς λοιπόν για το 2018, έβγαλε νικητή την Mercedes-Benz E-Class Coupe. Την περασμένη χρονιά, το μοντέλο που επιλέχθηκε ήταν το Fiat 124 Spider, ενώ το 2016 το Gay Αυτοκίνητο της Χρονιάς ήταν το MX-5… Η Ε-Class Coupe φέρει στην πινακίδα της το «brand» της E-Class, αλλά διαφέρει αρκετά τόσο από το νέο sedan, όσο και από το Estate της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, διαθέτοντας πιο κουπέ αναλογίες και μια πιο τολμηρή γραμμή στην οροφή του, όπου και δεσπόζει η εντυπωσιακή ηλιοροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.