ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Βουλευτές στην Μ. Βρετανία έλαβαν κάρτες Αγίου Βαλεντίνου από LGBT μαθητές

Εκατοντάδες βουλευτές στην Μεγάλη Βρετανία ξύπνησαν σήμερα το πρωί, Αγίου Βαλεντίνου, λαμβάνοντας μία κάρτα από μαθητές LGBT, οι οποίοι ζητούν υποχρεωτική σεξουαλική εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία εκτός από τα κοινοτικά.
Αυτοί οι «κρυφοί θαυμαστές» ζητούν από πολιτικούς όπως Jeremy Corbyn, Justine Greening και Iain Duncan Smith να υποστηρίξουν μία τροπολογία, η οποία θα φροντίζει όλοι οι έφηβοι να λαμβάνουν μαθήματα τα οποία θα είναι ανάλογα της ηλικίας τους, θα στηρίζουν την θρησκευτική διαφορετικότητα και θα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την LGBT κοινότητα.
Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες της κυβέρνησης, που τελευταία φορά αναθεωρήθηκαν το 2000, μόνο στα κοινοτικά σχολεία είναι αναγκαίο να διδάσκονται οι μαθητές για την βιολογία και το σεξ, αφήνοντας χιλιάδες παιδιά σε ακαδημίες, ιδιωτικά σχολεία και δωρεάν σχολεία στο σκοτάδι. Επιπλέον, δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν οργανισμό να κάνει μαθήματα σχετικά με τις κοινωνικές και συναισθηματικές πλευρές των σχέσεων, όπως η συναίνεση, ή να προσφέρει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και μαθήματα για τις διαπροσωπικές σχέσεις σχετικά με την LGBT κοινότητα. Το Κοινοβούλιο πρόκειται να ψηφίσει αυτή την τροπολογία μέσα στον Φεβρουάριο. Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην βρετανική έκδοση της HuffPost.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.