google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Σύλληψη γνωστού gay πορνοστάρ για ναρκωτικά!

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΧΑΡΠΕΡ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΦΛΑΤΖΑ ΤΟΥ....
Χειροπέδες σε gay πορνοστάρ που είναι γνωστός για τα ναζιστικά τατουάζ του πέρασαν οι αστυνομικοί του Ιλινόι, έπειτα από έφοδο σε διαμέρισμα στο μικρό χωριό Οκ Λον των ΗΠΑ. Ο 29χρονος Τίμοθι Χάρπερ (φωτό) είναι ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για παραγωγή και εμπορία του ναρκωτικού μεθαμφεταμίνη. Οι αστυνομικοί είχαν λάβει ένταλμα σύλληψης για κάποιον από τους ενοίκους, όμως όταν μπήκαν στο διαμέρισμα παρατήρησαν ότι στο δάπεδο βρισκόταν μια μεγάλη πλαστική σακούλα που περιείχε ύποπτη ουσία σε κρυστάλλινη μορφή. Υποπτεύτηκαν ότι επρόκειτο για μεθαμφεταμίνη και πραγματοποίησαν εκτεταμένη έρευνα, ανακαλύπτοντας πράγματι πάνω από 1,6 κιλά από το ναρκωτικό, καθώς και συσκευασίες για την αποθήκευση και τη μεταφορά του. 
Εγγύηση 
Ο  Χάρπερ και άλλα τρία άτομα συνελήφθησαν και αργότερα τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραγωγή και διακίνηση του ναρκωτικού, ενώ ο δικαστής όρισε την εγγύηση για την αποφυλάκισή τους έως τη δίκη στα 94.500 ευρώ για τον καθένα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The World of Wonder Report, ο Τίμοθι Χάρπερ εργάζεται ως πορνοστάρ σε γκέι ταινίες ερωτικού περιεχομένου με το ψευδώνυμο «Κάμερον Ντιγκς». 
Αναφέρει επίσης ότι τουλάχιστον μια εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών για γκέι απέσυρε τα βίντεο του Χάρπερ από την ιστοσελίδα της, έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα τατουάζ του τα οποία παρέπεμπαν σε ομάδες που υποστηρίζουν την ανωτερότητα των λευκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.