google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

23 σταρ του Χόλιγουντ που δεν παραδέχονται ότι είναι gay...

Φήμες ή αλήθεια; Δε θέλει πολύ στο Χόλιγουντ κι όχι μόνο να σε βγάλουν γκέι και αμα δεν «πείσεις» ότι δεν είσαι, έχεις μπλέξει. Ιδού 23 σταρ τους οποίους όλοι επιμένουν να θεωρούν γκέι. Τζορτζ Κλούνεϊ Μπορεί τώρα να περιμένει δίδυμα, όμως, δεκαετίες ολόκληρες τον ακολουθεί η φημολογία ότι όλες του οι σχέσεις είναι βιτρίνα.
Ζακ Έφρον Το καλογυμνασμένο σώμα του και το λαμπερό χαμόγελό του έχουν κάνει κάποιους να ισχυρίζονται πως είναι gay αν και εδώ που τα λέμε, ειδικά ο συγκεκριμένος δεν έχει δώσει αφορμή. Τομ Κρουζ Στο παρελθόν ένας πορνοστάρ ισχυρίστηκε ότι τα είχαν κι εισέπραξε μια ωραιότατη μήνυση την οποία και κέρδισε ο σταρ.
Τζον Τραβόλτα Αρκετοί μασέρ έχουν ισχυριστεί ότι τους την έχει πέσει στην ψύχρα.
Μάθιου Μακόναχι Τι και αν εκείνος έχει δηλώσει πως είναι ετεροφυλόφιλος, οι φήμες κατά καιρούς ανανεώνονται...
Τέιλορ Λότνερ Δεν το λέει δημόσια, αλλά τον έχουμε δει σε gay bar, ενώ έχει ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram με μοντέλο που είναι ανοικτά gay κι έγραψε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ ξανά στη ζωή του τόσο γοητευμένος από ένα άτομο.
Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ Οι φήμες είναι πολλές ανά τα χρόνια, έχει ενσαρκώσει gay ρόλους στην οθόνη, ενώ σε συνέντευξή του δεν το είχε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει λέγοντας πως έτσι θα «κέρδιζαν» όσοι τον λένε gay και δεν ήθελε να τους κάνει τη χάρη.
Βιν Ντίζελ Όποτε τον έχουν ρωτήσει, ο σκληρός του Χόλιγουντ δεν το αρνείται, αλλά λέει ότι εάν ήταν, δε θα το έβγαζε ποτέ στα περιοδικά. Τζέρεμι Ρένερ Συγκατοικεί με άντρα για χρόνια και από κει ξεκίνησαν οι φήμες, αλλά ο ίδιος το έχει δαψεύσει επιμένοντας πως η προσωπική του ζωή είναι προσωπική.
Τομ Χάρντι Έχουν ακουστεί πολλά και ο ίδιος έχει δηλώσει πως έχει παίξει με όλους κι όλα. Βέβαια, μετά πήγε να το μαζέψει, αλλά το όργιο φημών είχε ξεκινήσει.
Τζέιμς Φράνκο Έχει παραδεχτεί ότι οι φήμες ότι είναι gay τον ακολουθούν ήδη από το γυμνάσιο, αλλά μέχρι εκεί... Κάτι παραπάνω δε μας λέει.
Σέμαρ Μουρ Χρόνια τώρα τον λέγανε gay και κάπου τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξή του, έδωσε την κατάλληλη απάντηση προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όποιος με θεωρεί gay, ας στείλει την κοπέλα του σπίτι μου για το σαββατοκύριακο...»
Ντάνιελ Ράντκλιφ Όποτε τον λένε gay, εκείνος απαντά «άμα θέλετε να με λέτε, μπορείτε να με λέτε, αλλά δεν είμαι, είμαι στρέητ».
Κέβιν Σπέισι Τον έχουν δει σε πάρκο φημισμένο για να βρεις αγόρι, αλλά ο ίδιος αρκείται στο να λέει «αφήστε τον καθένα να κάνει τη ζωή του και να το κάνει όπως θέλει».
Ελάιτζα Γουντ Διασκεδάζει τις φήμες, δεν τις διαψεύδει ίσα ίσα λέει πως σερφάρει στο Διαδίκτυο και χαζεύει τις ψεύτικες φωτογραφίες- προϊόν μοντάζ που τον δείχνουν σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλους άντρες.
Τζος Χάτσερσον Αν και δηλώνει στρέιτ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ήταν μαζί με άντρα αν γνώριζε κάποιον που του άρεσε, ενώ και γενικά ο τρόπος ζωής του και τα posts του στα social media θα μπορούσε να πει κανείς ότι οδηγούν προς εκείνη την κατεύθυνση.
Έντι Μέρφι Τι το ήθελε να μαζέψει από ωτοστόπ μια τραβεστί ιερόδουλο, «του βγήκε το όνομα» έκτοτε...
Τζάρεντ Λέτο Η τρανσέξουαλ ηθοποιός Αλέξις Αρκέτ, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2016, ειχε δηλώσει παλαιότερα πως είχε κάνει σεξ μαζί του στο παρελθόν και προτού εκείνη κάνει την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Ράιαν Σίκρεστ 
Για τον συγκεκριμένο θα κόλλαγε να πούμε ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εκείνος κρυφό καμάρι, αλλά και στο κρεβάτι του δεν είμαστε για να κόψουμε το χέρι μας. 
Τσέις Κρόφορντ Αν και μετά το Gossip Girl τον ψιλοχάσαμε, τον έχουν δει μαζί με άλλο άντρα σε σάουνα κι από κει ξεκίνησαν οι κακές γλώσσες. 
Χιου Τζάκμαν Η φήμη τον κυνηγά χρόνια τώρα κι ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την πολλή παρέα που κάνει ο Χιου με τον προπονητή του. Ο ίδιος πάντως το αρνείται
Τζέικ Τζίλενχαλ Από τότε που έπαιξε πειστικά τον gay cowboy στο Brokeback Mountain, βρήκε τον μπελά του... Γεγονός είναι ότι πιο πολύ με άντρες τον βλέπουμε παρά με γυναίκες οπότε αυτό τον βάζει σε μπελάδες.
Γουίλ Σμιθ Αυτόν τον έχουν βγάλει gay και τη γυναίκα του λεσβία κι ότι ο γάμος τους είναι βιτρίνα.
Aπό το Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.