google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Οδός Αγαλμάτων» από μαθητές κατά του ρατσισμού στη Λαμία

Το «Κινηματογραφικό Καρναβάλι Λαμίας 2017» συνεχίζεται σήμερα Σάββατο σειρά είχε η «Οδός Αγαλμάτων»
Από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Από νωρίς το πρωί, η οδός Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της πόλης γέμισε με αγάλματα. Πρωτότυποι αυτοσχεδιασμοί, παντομίμες! Μοναδικές στιγμές στο Θέατρο Δρόμου.
lamia-agalmata-52
Μαθητές και νέα παιδιά, συμμετείχαν και φέτος στην Οδό Αγαλμάτων με ιδέες που γεννούσαν προβληματισμούς! Είναι πολύ σημαντικό να σου υπενθυμίζουν τα ίδια τα παιδιά αυτής της πόλης ότι ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά φτιαγμένος και ότι ο Ρατσισμός κυριαρχεί μεταξύ των ανθρώπων!
Η διαφορετικότητα του άλλου πρέπει να γίνετε σεβαστή, όπως και να έχει, είτε μας αρέσει είτε όχι. Τι σημασία έχει αν η άλλη είναι χοντρή, κοντή ή χαζή; Σημασία έχει να δίνουμε βάση στην ψυχή του κάθε ανθρώπου και να μην τον κρίνουμε από την εξωτερική του εμφάνιση!
lamia-agalmata-8
Επίσης πολλά παιδιά συμμετείχαν με ιδέες γεννημένες από τις κακουχίες των ταλαιπωρημένων προσφύγων! Μας υπενθύμισαν ότι ο πόλεμος στη χώρα τους είναι αρκετός λόγος για να συμπονέσουμε και να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους που έφτασαν στη χώρα μας...Ας συμπεριφερθούμε όλοι μας πιο ανθρωπιστικά! Η καλοσύνη δεν έκανε ποτέ κακό...
lamia-agalmata-17lamia-agalmata-13lamia-agalmata-12lamia-agalmata-10862fb53ed6893965d6085fcea97a662e_L
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.