google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΨΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ GAY ΑΝΔΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ!

Οι ψυχολόγοι προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια να κατανοήσουν την –ομολογουμένως περίπλοκη– γυναικεία ψυχοσύνθεση, κυρίως όσον αφορά τις προτιμήσεις των γυναικών στο αντίθετο φύλο. Εκεί που ένας άνδρας, ο οποίος έχει ξοδέψει την μισή του ζωή στο γυμναστήριο χτίζοντας κοιλιακούς-πέτρα νομίζει πως ο γυναικείος πληθυσμός θα κάνει ουρές για να τους αγγίξει ή πιστεύει πως, όντας ξανθός γαλανομάτης, θα έχει όποια γυναίκα θελήσει, οι σύγχρονες Ελληνίδες, όμως, ανατρέπουν τα δεδομένα. 
 Από τον Άγγελο Γεραιουδάκη 
Το τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών να καψουρεύεται ομοφυλόφιλους άντρες. Κάτι που πλέον δεν θεωρείται έκπληξη, ούτε καν από τους ίδιους, οι οποίοι γοητεύονται από τέτοιου είδους καταστάσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν και πολλά. Όπως αναφέρει ο Θερβάντες στον «Δον Κιχώτη», «τα θαύματα είναι πράγματα που συμβαίνουν σπάνια». Προσπαθώντας, όμως, να κατανοήσω γιατί μια straight γυναίκα μπορεί να έλκεται ερωτικά από έναν γκέι άντρα, έχω καταλήξει σε διάφορα συμπεράσματα. 
Ίσως ο ιπποτισμός και η αβρότητα να θεωρούνται έννοιες που δεν ταιριάζουν με το προφίλ του παραδοσιακού Έλληνα άντρα, αλλά η ευγένεια για ένα αγόρι αποτελεί ένα ανυπέρβλητο προσόν που θα του ανοίξει πολλές πόρτες στη ζωή. Ένας ομοφυλόφιλος άντρας δεν έχει ακραίες απόψεις. Δηλαδή δεν είναι ρατσιστής, ομοφοβικός ή σεξιστής. Δεν υψώνει ποτέ τον τόνο της φωνής του δημόσια για να προσβάλλει κάποιον. Αν χρειαστεί, το κάνει ψύχραιμα, ενώ γνωρίζει ότι οι γυναίκες αξίζουν προσοχή, φροντίδα και ευγένεια, ανεξάρτητα με το αν είναι όμορφες ή όχι. Ένας γκέι τις περισσότερες φορές, έχει πολύ προσεγμένο στιλ. Δίνει μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες που μόνο οι γυναίκες δίνουν σημασία και δεν βγαίνει έξω ποτέ ατημέλητος. Ένας ετερόφυλος άντρας πηγαίνει στη δουλειά συνήθως με ζαρωμένα πουκάμισα και μαλλί πατικωμένο. Από την άλλη, οι γκέι έχουν έναν άλλον αέρα, έχουν συνδυάσει σωστά τα ρούχα που φοράνε, μυρίζουν όμορφα, προσέχουν τα άκρα τους και έχουν ξυριστεί σωστά. Στον ελεύθερο χρόνο τους, οι γκέι πηγαίνουν και παρακολουθούν θέατρο και εκθέσεις, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που διαβάζουν λογοτεχνία λίγο πριν κοιμηθούν. 
Ναι, και τώρα θα μου πείτε ότι και στους straight αρέσουν αυτά. Δεν διαφωνώ! Απλά τους αρέσουν, αφού δουν ποδόσφαιρο, χτυπήσουν δυο πιτόγυρα και ρευτούν ένα λίτρο μπύρα. Αρκετές γυναίκες, τη σήμερον ημέρα, επιθυμούν να έχουν αυτές το πάνω χέρι σε μία σχέση, με αποτέλεσμα να ευνουχίζουν τους περισσότερους άντρες. Ένα δυναμικό κορίτσι, με έντονη προσωπικότητα, μπορεί εύκολα να νιώσει πως βρίσκει το άλλο της μισό σε έναν άντρα μαλθακό, με γλυκιά φωνούλα και ευγενικές κινήσεις. Οι περισσότερες γυναίκες, δεν έχει σημασία πώς παρουσιάζονται στον έξω κόσμο, βασανίζονται από ανασφάλειες, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Γνωρίζουν πως αρκετά δύσκολα θα γοητεύσουν ερωτικά τον γκέι που θα βρεθεί μπροστά τους. Και αυτό, από μόνο του, τις βασανίζει! Μάλιστα, πολλές πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν και θα νευριάσει όταν το αντικείμενο του πόθου της δε θα μπορέσει ποτέ να την δει ερωτικά. 
Απλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να φάει τα μούτρα της. Δυστυχώς, οι γυναίκες πολλές φορές ξεχνούν μία μικρή λεπτομέρεια, αλλά ταυτόχρονα σημαντική. Οι ομοφυλόφιλοι άντρες δεν κάνουν σεξ με γυναίκες. Οι γκέι μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σας φίλοι. Μπορεί να σας σταθούν στις πιο δύσκολες στιγμές, να κάνετε τις πιο όμορφες συζητήσεις, να σας συμβουλέψουν πως να ρίξετε ένα γκομενάκι από το πρώτο ραντεβού, αλλά δεν μπορούν να γίνουν η σχέση σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.