google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΝΕΑ...ΖΙΖΕΛ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ!

Δεν ξέρουμε πολλά για τη Βαλεντίνα Σαμπάιο, πέρα από το γεγονός ότι έκανε διόρθωση φύλου και ότι, στις φωτογραφίες τουλάχιστον, δείχνει να είναι ένα εντυπωσιακά όμορφο δεκαεννιάχρονο κορίτσι, με πλούσια μακριά μαλλιά και με εξωτικά χαρακτηριστικά. Και με σώμα μοντέλου – μη φανταστείτε τρελές σιλικόνες και αφύσικες καμπύλες. 
Αυτό το κορίτσι, λοιπόν, είναι το πρώτο που φαίνεται να κάνει επισήμως καριέρα μοντέλου ως γυναίκα. Τον περασμένο Νοέμβριο κόσμησε το εξώφυλλο της βραζιλιάνικης έκδοσης του Elle. Αυτόν τον Μάρτιο φιγουράρει στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο περιοδικό μόδας κυκλοφορεί με εξώφυλλο ένα μοντέλο τρανς. Πώς έτσι; Η μόδα αυτές τις ημέρες περνάει τη φάση του «σεβασμού στη διαφορετικότητα». Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (01/02-17/02), έκανε σημαία τη διαφορετικότητα – απολύτως αναμενόμενο, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι αυτή η πόλη δεν ψήφισε Τραμπ και υπερηφανεύεται πολύ γι’ αυτό. Η Βαλεντίνα Σαμπάιο, στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2017 της γαλλικής Vogue. 
Ο τίτλος του εξωφύλλου αναφέρει «Η ομορφιά τρανς. Πώς ανατρέπουν τον κόσμο» Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, λοιπόν, η γαλλική Vogue, αποφάσισε να κινηθεί κι εκείνη στο πνεύμα της διαφορετικότητας, τώρα που είναι επίκαιρο. Ετσι ανέθεσε στο πιο σέξι φωτογραφικό δίδυμο συνεργατών της, τους Μερτ Αλας & Μάρκους Πιγκό να φωτογραφίσουν για το εξώφυλλο τη Βαλεντίνα. 
Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές. Η διευθύντρια όμως της γαλλικής Vogue, Εμανουέλ Αλτ, προς τιμήν της, ξεκαθάρισε πως ναι μεν το περιοδικό έκανε, για πρώτη φορά, μια μεγάλη κίνηση προς την αποδοχή της διαφορετικότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι άνετοι μ΄αυτό. «Η κοινωνία θα έχει πραγματικά αποδεχθεί τη διαφορετικότητα, όταν στο εξώφυλλο όπου εικονίζεται ένα τρανς μοντέλο δεν θα είναι απαραίτητο να μπει τίτλος που να αναφέρει το φύλο, και όταν η διεύθυνση του περιοδικού δεν θα χρειάζεται να γράψει άρθρο του εκδότη (-τριας) που να εξηγεί και να υποστηρίζει την επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.