google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΛΑΡΙΣΑ: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη διαφορετικότητα στο σχολικό περιβάλλον

Η Σχολή Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με την Έδρα UNESCO, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Λάρισα με τίτλο: «Διαφορετικότητα και διαφοροποίηση στο σχολικό περιβάλλον: Προκλήσεις και καινοτόμες προσεγγίσεις μάθησης και διαχείρισης συμπεριφοράς», το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στο «Χατζηγιάννειο» Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 59). Το σεμινάριο είναι ανοικτό για το κοινό και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν ενώ θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους παρευρισκόμενους. Όπως ανακοινώνουν οι οργανωτές: «Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει πώς μπορεί να διεκπεραιωθεί πρακτικά με καινοτόμες προσεγγίσεις μάθησης και διαχείρισης της συμπεριφοράς, η σύνδεση της διαφορετικότητας με τη διαφοροποίηση της διδασκαλίας σε διαφορετικές βαθμίδες της εκπαίδευσης».
 Οι εισηγητές και η θεματολογία θα είναι οι εξής: Εμμανουήλ Γιαννακουδάκης, καθηγητής Πληροφορικής Ο.Π.Α.: «Εξελιγμένες τεχνικές μάθησης: Από τη θεωρία στην πράξη», Εύα Φουντουλάκη M.Sc. Counselling Psychology: «Συναισθηματική και πολλαπλή νοημοσύνη για αποτελεσματική μάθηση», Αγνή Στυλιανού, Επίκουρη καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: «Εκπαιδεύοντας τους μελλοντικούς εκπαιδευτικούς με βάση τις δεξιότητες του 21ου αιώνα», Ζωή Κρόκου, Σχολική Σύμβουλος Δ.Ε. : «Η διαφοροποιημένη διδασκαλία και ο ρόλος της στην αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών», Πέτρος Ορφανός, Σχολικός Σύμβουλος Δ.Ε. : «Ο ρόλος της συνέργειας των εκπαιδευτικών στην επίλυση παραβατικών συμπεριφορών σε σχολικά περιβάλλοντα», Παναγιώτης Αγγελίδης, κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Αγωγής Παν. Λευκωσίας: «Διαφοροποίηση της διδασκαλίας, ηγεσία και συμπεριληπτική εκπαίδευση».
 Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παραστούν στο σεμινάριο, για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2410549831 και 6972089310 καθώς και στο email: unic.greece@gmail.com . Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventbrite.com/e/31598822930

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.