ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η Κέιτλιν Τζένερ χαρακτηρίζει καταστροφική την πολιτική Τράμπ για διεμφυλικά άτομα

Η ολυμπιονίκης και διεμφυλική ακτιβίστρια Κέιτλιν Τζένερ, προτρέπει τους νέους που αναζητούν τη σεξουαλική τους ταυτότητα να μην δειλιάσουν, να μην το βάλουν κάτω.Την ίδια ώρα, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. «Τέλος, έχω ένα μήνυμα για τον Πρόεδρο Τραμπ. Ως Ρεπουμπλικάνος σε Ρεπουμπλικάνο σας λέω ότι αυτό που κάνετε είναι μια καταστροφή. Μπορείτε ακόμα να το διορθώσετε. Υποσχεθήκατε να προστατέψετε την ΛΟΑΤ κοινότητα. Τηλεφωνήστε μου» δήλωσε η Κέιτλιν Τζένερ. 
Έξω από τον Λευκό Οίκο, χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν από τον Ντόναλντ Τραμπ να ανακαλέσει την απόφαση του και να μην καταργήσει τις μικτές τουαλέτες στα δημόσια σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι ακτιβιστές δεν σταματούν να υπενθυμίζουν στον Τραμπ την υπόσχεση που έδωσε προεκλογικά. «Ως πρόεδρος σας, θα κάνω ό, τι μπορώ για να προστατεύσει τους ΛΟΑΤ πολίτες μας από τη βία και την καταπίεση που προκαλούν ξένες ιδεολογίες που φέρνουν μίσος. Πιστέψτε με» δήλωσε, ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκειας της προεκλογικής εκστρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.