ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΠΕΣΤΑ ΠΑΝΟΥΣΗ: Κύμα ομοφοβικής μανίας από Συριζαίες Λούγκρες κρυφές

Απάντηση στην κριτική που δέχτηκε για τη συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη, έδωσε από την ιστοσελίδα του ο Τζίμης Πανούσης. "Ούτε αρρώστια είναι η ομοφυλοφιλία για να θέλουν θεραπεία ούτε είναι ζώα προς εξαφάνιση, οι γκέι για να θέλουν προστασία", γράφει. "Έκτακτο δελτίο θυέλλης. Κύμα ομοφοβικής μανίας από Συριζαίες Λούγκρες κρυφές... Δεν μπορούν να παραδεχτούν, ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι κανονικοί άνθρωποι, όπως οι άντρες και οι γυναίκες.
Ούτε αρρώστια είναι η ομοφυλοφιλία, για να χρειάζεται θεραπεία ούτε είναι ζώα προς εξαφάνιση οι γκέι ώστε να θέλουν προστασία. Δεν έχουν σατυρική ασυλία ούτε οι ομοφυλόφιλοι ούτε οι Εβραίοι ούτε οι Μογγόλοι ούτε κανείς & FUCK THE M ALL", λέει στην απάντησή του. "Περιμένω να γίνει ένα outing στους ομοφυλόφιλους συντρόφους της κυβέρνησης. Να βγουν και να δηλώσουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι επίσημα, όσοι είναι, και είναι αρκετοί και τους βλέπουμε", είπε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης, προβαίνοντας σε αναφορά ονομάτων πολιτικών, που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ομοφυλόφιλοι, χρησιμοποιώντας μάλιστα εκφράσεις, όπως "του έφευγαν τα χέρια δεξιά κι αριστερά σαν κοπελίτσα", "φεύγει σαν κοπέλα τελειωμένη", "δεν μπορεί να συγκρατηθεί" και άλλες. Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Τζίμη Πανούση στον Δημήτρη Καζάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.