google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ηθοποιός του Χόλιγουντ κατά Τραμπ: «Ντόναλντ, είμαι πολύ γκέι»

Την αντιπάθειά της προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ που μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σεξουαλικότητά της. Η Κρίστεν Στιούαρτ ήταν η παρουσιάστρια του τελευταίου επεισοδίου του σόου Saturday Night Live και μπήκε δυναμικά στην εκπομπή με μια εναρκτήρια ομιλία κατά του Ντόναλντ Τραμπ δίνοντας έμφαση στην τρελή συμπάθεια που τρέφει εδώ και χρόνια ο νέος Αμερικανός πρόεδρος στο πρόσωπο του πρώην συντρόφου της, Ρόμπερτ Πάτισον. Η 26χρονη σταρ μίλησε επίσης ανοικτά για τη σεξουαλικότητά της, η οποία σχολίασε είναι ένας επιπλέον λόγος για να την αντιπαθεί σήμερα ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου. 
Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης τριλογίας, Twilight Star, υπενθύμισε στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό τα tweets που έχει αναρτήσει σε βάρος της ο Ντόναλντ Τραμπ και τα οποία υποκρύπτουν ένα παράφορο έρωτα του προέδρου προς τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάτισον. «Έχω λίγο άγχος για τη σημερινή εκπομπή γιατί ξέρω πως ο πρόεδρος πιθανότατα μας βλέπει και δεν είμαι σίγουρη ότι με συμπαθεί και πολύ», είπε αρχικά η Κρίστεν Στιούαρτ και διευκρίνισε: «Να πως το ξέρω. Πριν από τέσσερα χρόνια, είχα σχέση με αυτόν τον τύπο, τον Ρομπ και χωρίσαμε και μετά τα ξαναβρήκαμε και για κάποιο λόγο αυτό έκανε τον Ντόναλντ Τραμπ να τρελαθεί». Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει 11 φορές ασχοληθεί με την Στιούαρτ στο Twitter. Ωστόσο, η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν πιστεύει ότι ο κ. Τραμπ την μισεί. Τουναντίον εκτιμά ότι πως «είναι ερωτευμένος με τον πρώην, επειδή ανέβασε στο twitter και αυτό», είπε αναφερόμενη στην πρόσκληση Τραμπ προς τον 30χρονο ηθοποιό να παρευρεθεί στα καλλιστεία Μις Υφήλιος.
 Η παρουσιάστρια του SNL κράτησε το καλύτερο για το τέλος μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της: «Και Ντόναλντ αν δεν με συμπαθούσες τότε, σίγουρα δεν πρόκειται να με συμπαθήσεις τώρα, γιατί παρουσιάζω το SNL και γιατί είμαι τόσο γκέι». Στη συνέχεια του σόου μεταδόθηκε στον αέρα του SNL μια διαφήμιση παρωδία με αφορμή τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου Super Bowl, ο οποίος τελικά δεν φέρνει κοντά μόνο τους άντρες… Τη στιγμή που οι πεινασμένοι άντρες στο σαλόνι ζουν στον κόσμο των touchdown, στην κουζίνα μια νοικοκυρά ζει την ερωτική φαντασίωση της ζωής της με την Σαμπίνε (Κρίστεν Στιούαρτ) στα γαλλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.