google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Hidden Kisses (2016): ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ

Η ΤΑΙΝΙΑ:  O νεαρός Nathan, που είναι 16 ετών, ζει μόνος με τον πατέρα του Stephane ο οποίος μάλιστα είναι αστυνομικός, σε μια πόλη των ΗΠΑ.. Είναι νεοεισερχόμενος στο Λύκειο προσπαθώντας να κάνει φίλους και ενώ μια φίλη του τον καλεί σε ένα σχολικό πάρτι, τελικά ερωτεύεται τον Louis, ένα αγόρι στην τάξη του ο οποίος όπως και ο φίλος του αθλούνται στην σχολική ομάδα..
Η γνωριμία τους έχει δέσει αλλά ο Louis δεν θέλει να αποκαλυφθεί ποιος είναι πραγματικά ωστόσο ένα τρυφερό φιλί ο ένας τον άλλον επισφραγίζει την αγάπη τους, αλλά κάποια κοπέλα τραβάει φωτογραφία από το κινητό. Σύντομα, η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook και μια καταιγίδα θα ξεπεράσει τη ζωή τους καθώς αντιμετωπίζουν τον εκφοβισμό και την απόρριψη.
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ: Η ταινία ολόφρεση από το 2016 έχει ήδη βραβευθεί σε διεθνή φεστιβάλ. Κυρίως γιατί μιλά ξεκάθαρα για τον σχολικό εκφοβισμό ,την ομοφοβία που αντιμετωπίζει ο νεαρός από δήθεν φίλους τους, αλλά κυρίως μέσα από ένα κλίμα που αποδεικνύει ότι το να είσαι διαφορετικός θέλει πολλές φορές κότσια...
Μέσα από την ταινία η αγάπη αποτελεί το ισχυρό όπλο που νικά στο τέλος μέσα όμως από καταστάσεις που χαλυβδώνουν περισσότερο το νεαρό ζευγάρι, αναζητώντας την έκφρασή τους μέσα από το ιδανικό μέλλον της σχέσης τους. Γεμάτη ρομαντισμό αλλά με δόσεις πραγματικής ζωής αποτελεί μια ταινία που όλοι θα αγαπήσουν.
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι θα δούμε πολλές νεανικές ταινίες που αυξήθηκαν ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της αναζήτησης ταυτότητας των νέων που θέλουν είτε είναι ΛΟΑΤΚΙ, είτε διαφορετικοί να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, γνωρίζοντας ότι αποτελούν το μέλλον της εξέλιξης...Η ταινία έχει παιχτεί σε διεθνή τηλεοπτική δίκτυα στην Ευρώπη και μάλιστα τολμούμε να σας πούμε ότι έχει προταθεί να προβληθεί σε σχολεία. Αυτό το κάνουν στο εξωτερικό γιατί η ταινία περιέχει μόνο ανθρώπινες στιγμές και τόσο φυσιολογικές που ξεπερνούν σε αρτιότητα ακόμα και τις ταινίες που αφορούν ένα στρέιτ ζευγάρι σύμφωνα με ξένους κριτικούς κινηματογράφου..
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ English Subtitles Here OR Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.