google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

TO ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΒΕΝΤ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΕΙ...

O Max αν και Γερμανός στην περίοδο του Β Παγκοσμίου Πολέμου είναι γκέι στο Βερολίνο και ζει μαζί με ένα έξοχο χορευτή όταν ανακαλύπτει ότι ένα νεαρό αξιωματικό που ερωτεύεται ήταν ερωμένος ανώτατου αξιωματικού των Ες Ες και για τον λόγο αυτό θα καταδιωχθεί χωρίς να πιστεύει αυτό που του συνέβη. Η ταινία στην αρχή παρουσιάζει τα μπαρ ελεύθερων ηθών στην πολεμική Γερμανία με ένα τρόπο που ταιριάζει στην ατμόσφαιρα της εποχής.
Μετά από καταδίωξη των Ες Εσ αποστέλλεται σε Νταχάου στρατόπεδο συγκέντρωσης του ναζιστικού καθεστώτος. Προσπαθεί να αρνηθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος και παίρνει μια κίτρινη ετικέτα (το ένα για τους Εβραίους), αντί του ροζ (το ένα για τους ομοφυλόφιλους). Στο στρατόπεδο ερωτεύεται με τον συγκρατούμενο του Horst, ο οποίος φοράει ροζ ετικέτα του με υπερηφάνεια.
Το φίλμ αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ που εκδηλώνεται με πολλές μορφές και σατανικές εκδοχές μηδενίζοντας την προσωπικότητα του ατόμου. Η ταινία έχει βραβευθεί σε όλα τα διεθνή Φεστιβάλ κυρίως για την δύναμη της ψυχικής ένωσης των δύο ανδρών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Το τέλος είναι σίγουρα συγκινητικό...
Στην ταινία για όσους δεν το γνωρίζουν την Γκρέτα ερμηνεύει ο μεγάλος ΜΙΚ ΤΖΑΓΕΡ και την Διεύθυνση Φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Έλληνας Γιώργος Αρβανίτης!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ http://vidto.me/2zd0rxiy0evv.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.