google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Σάλος με το άρθρο για τους gay του Ρωσικού Maxim

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί δημοσίευμα του ανδρικού περιοδικού Maxim της Ρωσίας, το οποίο φέρει τον τίτλο "Gays που σεβόμαστε".

Το άρθρο ξεκινά με την φράση: "Εμεις οι άνδρες, δεν θεωρούμε άνδρες, τους άνδρες που αγαπούν άλλους άνδρες. Αυτός είναι ο κανόνας. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Αυτοί είναι οι gay άνθρωποι που κέρδισαν τον σεβασμό μας και το δικαίωμα να είναι άνδρες στα μάτια μας". Μετά από αυτό το εισαγωγικό κείμενο ξεκινά η λίστα που περιλαμβάνει τους Freddie Mercury, Ian McKellen, Stephen Fry, Oscar Wilde, Jean Marais, Alan Turing, Graham Chapman και πολλούς άλλους.

Πολλοί βρήκαν προσβλητικό το κείμενο, το οποίο έγινε viral στα social media, ωστόσο οι Ρώσοι επιμένουν πως δεν εντοπίζουν κανένα πρόβλημα στο κείμενο και σε δηλώσεις εκπροσώπων του περιοδικού στο Buzzfeed, αναφέρουν πως η θέση του περιοδικού εκφράζεται καθαρά στο εισαγωγικό κείμενο. Από την άλλη η κεντρική εταιρεία εκδόσεων του Maxim στις ΗΠΑ, έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση της λέγοντας πως οι θέσεις του Ρωσικού Maxim δεν εκφράζουν αυτές του αμερικανικού Maxim.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.