google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

H Miley Cyrus δηλώνει πανσεξουαλική και ηγείται καμπάνιας υπέρ της LGBT κοινότητας

Την έχουμε δει να "σκάει" φούντα επί σκηνής, να ξεκινά προκαταρκτικές ερωτικές περιπτύξεις με σφυριά και να φορά όσο λιγότερα ρούχα μπορεί. Η Miley Cyrus κάνει ότι μπορεί για να μην τολμήσει κανείς ποτέ να την αποκαλέσει νορμάλ, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο την ιδιαίτερη, όπως λέει, σεξουαλική της ταυτότητα. Συγκεκριμένα η Miley δηλώνει πως είναι πλέον ελεύθερη από ταμπέλες και δεν θα αυτοπροσδιοριστεί ούτε ως ομοφυλόφιλη, ούτε όμως και ως αμφιφυλόφιλη. Εκείνο που μπορεί να πει είναι πως είναι πανσεξουαλική.

"Με την ευκαιρία της παρουσίας μου σε μια από τις ομάδες υποστήριξης, αποχώρησε με ένα συναίσθημα αυτο-αγάπης που δεν μπορούσα να προσφέρω στον εαυτό μου νωρίτερα" σημειώνει για την ενεργό συμμετοχή της σε LGBT κοινότητα της πόλης του Los Angeles πρόσφατα. Την Κυριακή τιμήθηκε στην 46η επέτειο της κοινότητας για τη συμβολή της στην συνειδητοποίηση νέων ανθρώπων που δυσκολεύονται να αποδεχτούν την σεξουαλικότητά τους.

"Υποσυνείδητα είχα πειστεί πως δεν είχα ταμπέλες για τον εαυτό μου. Δεν είμαστε αντικέιμενα. Είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα τα οποία αλλάζουν όπως ο καιρός - και πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό" δήλωσε. Η Miley είχε στο παρελθόν σχέση με τον ηθοποιό Liam Hemsworth, ενώ πρόσφατα κατέκτησε την καρδιά του γιου του Άνρι (του Schwarzenegge). Τελευταία, η εκκεντρική νεαρή αναρτά συχνά πυκνά φωτογραφίες σε ιδιαίτερες στιγμές της με το μοντέλο Stella Maxwell


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.