google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

GAY FRIENDLY ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

Στο «Πρωινό» βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένος ο Κώστας Σπυρόπουλος και έκανε μια ιστορική συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ο ηθοποιός (που θα θυμούνται οι λίγο παλαιότεροι τον δεσμό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την σύντομη σχέση του με την Δήμητρα Λιάνη) τα τελευταία χρόνια έχει πειραματιστεί με την εμφάνισή του. Φυσικά το στιλ «κάνε ράστα τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου» δεν παρέλειψε να σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος του τόνισε πως για άνδρας ασχολείται πολύ με τα μαλλιά, και με την όλη εμφάνισή του. «Είμαστε gay friendly» είπε χαλαρός και άνετος ο Σπυρόπουλος στον αέρα της εκπομπής.
Μάλιστα ο ηθοποιός έκανε ράστα τα μαλλιά του για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση TOC TOC. «Τι εννοείς, βαρέθηκες δηλαδη το γυναικείο φύλο;» του απάντησε ο ιντριγκαδόρος Γιώργος Λιάγκας.
 «Το βαριέσαι και ποτέ ρε φίλε;» του είπε ο ηθοποιός, θέλοντας να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Όσον αφορά στην ερωτική του ζωή ο Σπυρόπουλος δήλωσε πως δεν έχει πάει με πολλές γυναίκες και πως είναι σημαντικό κάθε άνδρας να παλεύει για το καλύτερο μέσα σε μια σχέση με το αντίθετο φύλο. Το μόνο που δεν μας είπε όμως είναι να έχει πάει με άνδρες οπότε το κόβω να το υπονοεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.