google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ο Λάκης Γαβαλάς περνά από κόσκινο όλη τη σόουμπιζ

Ο Λάκης Γαβαλάς από τα μέσα Νοεμβρίου θα παρουσιάζει το talk show "Good Lak" στο BLUE SKY, και θα πρωταγωνιστεί στο θέατρο με την παράσταση «Celebrities», στο club ΑCT, στο πλευρό της Βάνας Μπάρμπα. Ο σχεδιαστής μίλησε στο Πρώτο Θέμα για όλους και για όλα!
- Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείσαι με τα θεάματα. Η πορεία μου στον χώρο του θεάματος ξεκινά το 1970, με το μιούζικαλ «Hair» στο θέατρο του Βασιλικού Κήπου, όπου συμμετείχα στο μπαλέτο του Φώτη Μεταξόπουλου. Στην παράσταση θυμάμαι τη Μαρινέλλα να λέει στον Μεταξόπουλο και στον σκηνοθέτη ότι έχει το καλύτερο άτομο γι' αυτή την παράσταση και να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, άγνωστου καλλιτέχνη τότε, που δεν είχε πάει καν στρατό. Σε αυτό τον θίασο ήταν και η Γκιζέλα Ντάλι. Εκεί ήρθα σε πρώτη επαφή με τη σόουμπιζ και αντιλήφθηκα τι σημαίνει να είσαι όμορφη και σταρ. Θυμάμαι την Γκιζέλα Ντάλι να δηλώνει αχόρταγη στο σεξ και, παρά τη σχέση της με τον κτηνίατρο Σωκράτη Σαβούρα, να κοκορεύεται ότι μετά τη σεξουαλική πράξη χρησιμοποιούσε και δονητή. Εκεί κατάλαβα ότι η σόουμπιζ δεν έχει ούτε φραγμούς ούτε όρια.
- Και πώς εξελίχθηκε μετά η σόουμπιζ; Ελειψαν η πραγματική επικοινωνία, το φλερτ, το λουλούδι, και οι σταρ έγιναν μικρότερου βεληνεκούς. Οι παλιές είχαν μάθει να δέχονται κοτρόνες και λουλούδια στα καμαρίνια από άνδρες που δήλωναν ερωτευμένοι μαζί τους, αλλά ξαφνικά όλα αυτά ως διά μαγείας χάθηκαν. Μετά πήγαμε στα περιοδικά, στο Διαδίκτυο και στο ηλεκτρονικό σεξ.
- Στην παράσταση υποδύεσαι τον Πέτρο Κωστόπουλο; Oχι, απλώς έναν άνθρωπο που έχει ενδυματολογική άποψη και επιβάλλει σταρ. Δεν ξέρω αν στην πραγματικότητα είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Αντώνης Λυμπέρης ή ο Λάκης Γαβαλάς. Εμείς ζήσαμε τη χρυσή εποχή του lifestyle, το ανέβασμά του, αλλά και την πτώση του. Και τα δύο, χωρίς αμφιβολία, οφείλονται σε εμάς.
- Λυμπέρης ή Κωστόπουλος; Tους παραδέχτηκα και συνεργάστηκα και με τους δύο. Με τον Κωστόπουλο, που είναι Βολιώτης μάγκας, είχα κάποια στιγμή έναν διαπληκτισμό, αφού βγήκε και είπε ότι «τους "έτσι" τούς κρεμάω από το τσιγκέλι» και του απάντησα ότι δεν χρειάζεται γιατί αυτό ούτως ή άλλως το κάνω και μόνος μου στη γιόγκα. Από την άλλη, μου άρεσε που η Ελενα Μακρή-Λυμπέρη είχε πορτρέτο της διά χειρός Μάρας Καρέτσου πάνω από το τζάκι της. Σε κάποιο κάλεσμα που έκανε κάποτε στο σπίτι της, μάλιστα, της είπα ότι το έχει τοποθετήσει σε λάθος μέρος. Οταν με ρώτησε πού να το βάλει, της είπα μπροστά σε κόσμο με διάθεση χιούμορ: «Φυσικά μέσα στο τζάκι!». Η σχέση μου μαζί τους ήταν ουσιαστική αλλά και γεμάτη χιούμορ.
- Σταρ υπάρχουν στην Ελλάδα; Κακά τα ψέματα, είμαστε μια μικρή αγορά στον παγκόσμιο χάρτη. Χάρη στις εταιρείες που έφερνα στη χώρα μας έκανα παρέα με τους σταρ του εξωτερικού. Ποιους να θυμηθώ και ποιους ν' αφήσω; Κλαούντια Καρντινάλε, Ράκελ Γουέλς, Μόνικα Μπελούτσι...
- Αλήθεια, πώς είναι η Μπελούτσι ως άνθρωπος; Mια κλασική, ανασφαλής γυναίκα, όπως όλες οι συνηθισμένες. Ενιωθε, για παράδειγμα, πάντα άβολα με τους χοντρούς αστραγάλους της. Ηθελε να φοράει ρούχα και παπούτσια που να μην τους τονίζουν. Απορεί, δε, γιατί όλοι τη θεωρούν τόσο όμορφη.
- Η Μαράια Κάρεϊ; Τη συνάντησα στο εξωτερικό και μου έκαναν εντύπωση οι υποδείξεις που της έκανε ο μάνατζέρ της. Δεν θα μιλάς έτσι, δεν θα κοιτάς αλλιώς κ.λπ. Δεν γίνεσαι μεγάλος σταρ αν δεν βιώσεις την καταπίεση και την απόλυτη πειθαρχία. Αυτοί που το δέχονται και το αντέχουν γίνονται αστέρια διεθνούς τροχιάς.
- Υπάρχει κάποια ιστορία ύψιστης αγένειας που δεν θα ξεχάσεις ποτέ; Θα σου πω για μια κυρία, πολύ προβεβλημένη, η οποία τιμωρήθηκε πάρα πολύ, γιατί έτυχε να βρεθούμε στη συνέχεια και στον ίδιο δυσάρεστο χώρο. Της στέλναμε ρούχα στο σπίτι για να τα δοκιμάσει, παρότι δεν το συνηθίζαμε, αλλά ως κυρία του κυρίου κάναμε εξαίρεση και είχε κρατήσει κάποια κομμάτια αρκετούς μήνες. Οταν μετά από καιρό την πήρε μια υπεύθυνή μου για να της υποδείξει να επιστρέψει ό,τι δεν χρειάζεται, της απάντησε με την κλασική φράση που έλεγε σε όλους: «Ξέρεις ποια είμαι εγώ;». Ο τρόπος της ήταν πολύ προσβλητικός στην υπάλληλό μου, η οποία εκείνη την εποχή περνούσε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Οταν πληροφορήθηκα το συμβάν την έβαλα να επιστρέψει τα ρούχα, να στείλει στην υπάλληλό μου λουλούδια και της πρότεινα να μην ξαναπατήσει το πόδι της σε κανένα κατάστημά μου. Τη συνάντησα υπό άλλες συνθήκες, δύσκολες και για τους δύο, πολλά χρόνια μετά...
- Τι γνώμη έχεις για τον Θωμά Λιακουνάκο; Πρόκειται για έναν καλό οικογενειάρχη με τον οποίο κάναμε επί πολλά χρόνια στενή παρέα. Με πείραξε το γεγονός ότι ποτέ δεν διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις καλές εποχές ότι δήθεν ήταν εκείνος που με χρηματοδοτούσε, κάτι φυσικά που δεν συνέβαινε. Παρ' όλα αυτά, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο στην Ελλάδα, γι' αυτό και αξιοποίησα κάποιες γνωριμίες μου στη φυλακή ζητώντας τους να μην του φερθούν σκληρά μέχρι να αποδειχθεί δικαστικώς η ενοχή του.
- Κάνοντας τώρα έναν απολογισμό, δεν θεωρείς ότι είχες υπερεκτεθεί; Για εμένα υπερεκτίθενται οι ελεεινοί πολιτικοί και όχι οι άνθρωποι της σόουμπιζ, που στο κάτω-κάτω αυτή είναι και η δουλειά τους. Οι πολιτικοί σκοντάφτουν στο κόκκινο χαλί εμμένοντας στο μαύρο χάλι. Αν ερχόταν ένα άλιεν από πάνω και τους έβλεπε, θα το έβαζε στα πόδια. Πρωθυπουργοί που κρατάνε μπροστά στη σημαία τα αχαμνά τους, με ανοιχτά πουκάμισα και χωρίς γραβάτα και πάνε στα Eurogroup με φούτερ! Ξαφνικά ο Βαρουφάκης έγινε ο περιοδεύων θίασος με τη Νέλλη Γκίνη και την Ελένη Φιλίνη. Υπάρχουν τρόποι, κανόνες και dress code. Τουλάχιστον ο χώρος του θεάματος σε γενικές γραμμές τούς τηρεί. Διαβάζει το dress code και βγάζει από την ντουλάπα του τα ανάλογα ρούχα.
- Για τη Βάνα Μπάρμπα τι έχεις να πεις; Eίναι η Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας. Πιο φτωχή αλλά πιο ευτυχισμένη, γιατί δεν την εγκατέλειψε ο σύζυγός της. Η Βάνα είναι αρσενικό, θηλυκό, γκέι, σταρ, όλα αυτά μαζί. Ξέρεις τι φορτίο είναι όλο αυτό το πακέτο; Σε μια εποχή όπου όλες οι λάμπες καίγονται, αποδεικνύεται ότι εγώ με τη Βάνα διαθέτουμε καλώδιο τριπολικό.
- Η γνώμη σου για την Αννα Βίσση; Μάγκας και μια ζωή ερωτευμένη με τον ίδιο άντρα. Νίκος το μικρό του όνομα και Καρβέλας το επώνυμό του.
- Τον τελευταίο καιρό έχω μάθει ότι κάνεις παρέα και με την Κάτια Δανδουλάκη... Οποιοι το μαθαίνουν με ρωτούν με εμμονή "τι έχει κάνει και διατηρείται τόσο νέα;". Τους λέω ότι αν μου πουν τρεις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση ή στο θέατρο, θα τους το αποκαλύψω. Η γυναίκα αυτή είναι διαχρονική. Η Κάτια ήταν και η αφορμή για να έρθω πιο κοντά με τη σχεδιάστρια Λουκία, ετοιμάζοντας μια συλλογή από φούτερ που σύντομα θα λανσαριστούν στην αγορά.
- Πώς βλέπεις την τηλεόραση σήμερα; Πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη ασχήμια. Αντρες που κρατάνε βεντάλια από χαρτονομίσματα σαν κυρίες και γυναίκες που αναπαράγουν ανούσια πράγματα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εγώ φέτος στην τηλεόραση θα βγάλω χιούμορ παρουσιάζοντας την άλλη πλευρά κάποιων γνωστών ανθρώπων.
- Τι σε ενοχλεί περισσότερο στην εποχή μας; Πολλά. Η πολιτική κατάσταση, η ηθική παρακμή, η έλλειψη μέτρου και κανόνων. Μπλέξαμε στον κυκεώνα της ασάφειας. Οι κύριοι βάζουν ψεύτικο χαρτάκι Cohiba στο πούρο τους και οι κυρίες κάνουν διαγωνισμό ποια έχει βάλει περισσότερη σιλικόνη στο πρόσωπό της. Βιώνουμε αναμφισβήτητα την εποχή του διαγωνισμού μουτσούνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.