google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

O JOHHNY DEEP ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ GAY ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ!

Μισεί τις οντισιόν, οι χαρακτήρες που ερμηνεύει έχουν ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό, απεχθάνεται την παρακολούθηση των ταινιών του και αισθάνεται πολύ μεγαλύτερο βάρος όταν πρόκειται να ερμηνεύσει αληθινό πρόσωπο. Στις αποκαλύψεις αυτές προέβη ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς στον κόσμο, ο Τζόνι Ντεπ, σε εκδήλωση του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου.

Μιλώντας για τη δουλειά του, ανέφερε ότι του αρκεί να διαβάσει έστω και μια φορά το σενάριο ταινίας για να αποφασίσει εάν θα συμμετάσχει σε αυτή. Εκείνο που απεχθάνεται, όμως, είναι να βλέπει τον εαυτό του στην οθόνη. «Δεν το αντέχω» σημείωσε  χαρακτηριστικά, ωστόσο παραδέχτηκε πως το Black Massαποτέλεσε εξαίρεση στον «κανόνα». 
Το πώς βίωσε την εμπειρία αυτή είναι μια άλλη υπόθεση αφού κρατούσε γερά την καρέκλα του παρακολουθώντας την ταινία. Μπορεί να ένιωσε ένα μούδιασμα όταν παρακολουθούσε το Black Mass, με θάρρος όμως και διάθεση πειραματισμού αντιμετωπίζει τον κάθε ρόλο αφού χωρίς συστολή δεν διστάζει να μεταμορφωθεί. 

Όπως σημείωσε, το ρεπερτόριό του μπορεί να κοσμήσει και η ενσάρκωση του καταδικασμένου δολοφόνου Γουάιτι Μπάγκλερ, καθώς αισθάνεται ότι μπορεί να εισδύσει στην ψυχοσύνθεσή του. 
Σημαντικό στοιχείο στην καριέρα του Τζόνι Ντεπ η αίσθηση που αφήνει στο κοινό. Θεωρεί υποχρέωσή του να βοηθά τους θεατές να ξεχνούν, από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ότι παίζει στην οθόνη. 
Αισθάνεται μεγαλύτερη πίεση, δε, όταν υποδύεται ένα πραγματικό πρόσωπο, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία αυτή εντελώς διαφορετική διαδικασία. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα, ανεξάρτητα από το ποιο πρόσωπο ενσαρκώνω, να φαίνομαι όσο το δυνατόν περισσότερο αληθινός», επισήμανε.

Ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της πραγματικότητας των ρόλων του, είπε ότι όλοι οι χαρακτήρες του «είναι γκέι». Με αφορμή τη δήλωση, θυμήθηκε πως η ερμηνεία του στους πρώτους Πειρατές της Καραϊβικής κόντεψε να τον θέσει εκτός εγχειρήματος λόγω ανησυχιών που εκφράστηκαν από την Disney. «Ο Ντεπ καταστρέφει την ταινία! Τι είναι γκέι ή μεθυσμένος;», φέρεται να ήταν τα επικριτικά λόγια που συνόδευσαν την ερμηνεία του. 

Ο Τζόνι Ντεπ θυμάται πως ένας άνθρωπος από το στούντιο τον ρώτησε για αυτή του την παρουσία, και συγκεκριμένα εάν σχετίζεται με την ομοφυλοφιλία. Εκείνος απάντησε: «Δεν το ξέρατε ότι όλοι μου οι χαρακτήρες είναι γκέι;».

Ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ σε μια «κρίση» αποκαλύψεων είπε και ότι οι επιδόσεις του ήταν απολύτως απογοητευτικές στις οντισιόν.  «Ήμουν μικρός και χαζός. Καταλάβαινα ότι η διαδικασία αυτή σχετίζεται σε μικρό βαθμό με την πραγματική ερμηνεία, οπότε στο μυαλό μου τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά. Το μέρος,ακόμη, όπου πρέπει εκείνη τη στιγμή να υποδυθείς κάποιον σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα», σημείωσε με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για την εκκωφαντική εκείνη σιωπή μετά τις οντισιόν. 

Δεν παράλειψε να αναφερθεί και στην τηλεοπτική σειρά 21 jump street, χάρη στην οποία άνθησε η καριέρα του. Η οικονομική του κατάσταση, όμως, την περίοδο εκείνη τον οδήγησε στην απόφαση συμμετοχής στη σειρά, πράγμα που χαρακτήρισε «κίνηση της τελευταίας στιγμής». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.