google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ FAKE ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΟΒΙΚΩΝ

«Την επόμενη φορά να μας στέλνετε νωρίτερα τα πλαστά σας να τα διορθώνουμε» 

Την αντίδραση της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα προκάλεσε μια επιστολή την οποία δημοσίευσε η ρωσική εφημερίδα Izvestia και σε αυτή αναφέρεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσέλαβε τον ακτιβιστή Νικολάι Αλεξέγιεφ για “δυσφήμιση” των πολιτικών. Στο δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Αλεξέγιεφ είναι ομοφυλόφιλος και ακτιβιστής της ΛΟΑΤ κοινότητας.

Υποτίθεται ότι το Department of State απευθύνεται στον Αλεξέγιεφ με την επιστολή αυτή ευχαριστώντας τον για τη διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου κατά της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία, το Μάρτιο.

Η επιστολή ανέφερε: «Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεπής δράση του κινήματος των Gay κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης προκάλεσε την ευρεία κάλυψη της εκδήλωσης από τα ΜΜΕ, καθώς και αρνητικές αντιδράσεις από αξιωματούχους της Ρωσίας…».

“Έπειτα από τα αποτελέσματα αυτού του αγώνα, το  Υπουργείο Εξωτερικών έλαβε μια απόφαση ανακατανομής των κονδυλίων που διατίθενται για την προώθηση της δημοκρατίας στη Ρωσία μεταξύ των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιωματα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.