google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

SOFTLAD: ΓΙΑΤΙ...ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ STRAIGHT ΤΕΛΙΚΑ...ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΨΥΧΗ...

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Κυρίως γιατί θίγει ένα σοβαρό ζήτημα...
Ένας νεαρός άνδρας βιώνει μια μεγάλη ιστορία με τον κουνιάδο του και την αδερφή του που έχει ένα υποτιθέμενο ωραίο γάμο με ένα παιδί μπλέκοντας σε ένα παιχνίδι ανατροπών.
Ο νεαρός ήρωας που λατρεύει τον χορό εμπλέκεται για 2 χρόνια με τον κουνιάδο του σε μια ερωτική σχέση που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα, ενώ η φίλη του ήρωα του παλεύει να τον οδηγήσει ένα ταξίδι που θα τον αναγκάσει να συμφιλιωθεί με τη σεξουαλικότητά του, αλλά οι ανατροπές έρχονται όταν ο νεαρός που νωρίτερα έχει διακόψει την ερωτική σχέση με τον κουνιάδο του, ερωτεύεται παράφορα ένα νέο τραπεζίτη που αποδεικνύεται ότι ίσως είναι το άλλο του μισό..
Οι ανατροπές στο δράμα αρχίζουν όταν οι δύο νέοι θέλοντας να επισημοποιήσουν την σχέση τους κάνουν τέστ για τον ιό HIV και εκεί ξετυλίγεται η δραματική πλοκή της υπόθεσης. Ο κουνιάδος του νέου που έχει παντρευτεί την αδερφή του μετά από χρόνια γάμου, αποκαλύπτει ότι είναι...μεταξύ άλλων και γκέι....
Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Μια εξαιρετική ταινία με μετάφραση που αξίζει να δείτε. Ωστόσο επειδή στα κοινωνικά δίκτυα έχουμε γράψει πολλές φορές απαντώντας στο ερώτημα αν οι γκέι άντρες πρέπει να συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με παντρεμένους. Ο φίλος μας Λυο σε άρθρο του έχει γράψει για την εσωτερική καταπίεση ατόμων που παντρεύονται με γυναίκα-και το χειρότερο αποκτούν παιδιά- και μετά από καιρό ανακαλύπτουν ή βγαίνουν από την ντουλάπα ως γκέι. 
Αρχικά διαφωνούμε για πολλούς λόγους -όχι για ηθικούς ή νομικούς ή άλλους το ξεκαθαρίζουμε- ότι όλα είναι θέμα εσωτερικής καταπίεσης. Κυρίως όταν ένας άνδρας αποφασίσει με όρκους να ενώσει την ζωή του με γυναίκα έχει τις συνέπειες των πράξεών του. Αν στην πορεία για άλλους λόγους αυτομολήσει και αυτοβολευτεί με την ιδέα ότι είναι gay αποτελεί θέμα που σηκώνει συζήτηση. Αλλά κυρίως δεν έχει συμβιβαστεί με τον εαυτό του. Δεν έχει συμφιλιωθεί με την αξία του πριν και μετά ήταν αυτό που είναι πραγματικά. Επομένως οι παντρεμένοι που θέλουν να το παίξουν και έτσι και γιουβέτσι για εμάς αποτελεί ένα βολικό υποκατάστατο. 
Προσωπικά θα απέφευγα σχέση με παντρεμένο. Γιατί σκέφτομαι κυρίως τις ψυχές που έχει δίπλα του και θα προδώσει. Αν όντως είναι gay μπορεί να αποφασίσει ότι είναι αυτό που είναι και να μην παντρευτεί για να σηκώσει τον Γολγοθά άνθρωποι γύρω του που το αγνοούν. Ξέρετε πόσοι έχουν αποφασίσει εν τέλει να μην παντρευτούν γιατί δεν θέλουν να υποκρίνονται, να απαξιώνουν τον άλλον, να ζήσουν χωρίς ψέμα και ανατροπές; Εξάλλου τώρα μπορούμε να συνάπτουμε σύμφωνο με το ίδιο φύλο. Το περιμέναμε τόσα χρόνια. Ένας φίλος μου έλεγε ότι το περίμενε 30 χρόνια. Τώρα λοιπόν αποφασίστε. Ή είσαι αυτός που είσαι ή όσοι θέλουν και γιουβέτσι...έχουν πλέον αφήσει πίσω τους μόνο συντρίμμια...
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΔΩ https://openload.co/f/xW1hI1JsXUo/softlad.mkv.mp4#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.