google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Το «London Spy», είναι τολμηρή, αληθινή, συγκλονιστική σειρά που σπάει τα ταμπού

ΥΠΑΡΧΟΥΝ μερικές σειρές ή ταινίες, οι οποίες χωρίς να ακουστούν καταφέρνουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον των θεατών. Μια τέτοια δείχνει και το London Spy, βασισμένη σε μια απίστευτη αληθινή ιστορία.
ΑΛΛΑ το κυριότερο είναι ότι έχει προβλέψει δύο συνταρακτικές ειδήσεις. Η πρώτη είναι ότι πρόσφατα αναρτήσαμε την είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου ότι η μυστική υπηρεσία της Αγγλίας, η ΜΙ6, είναι η ποιο φιλική προς LGBT άτομα υπηρεσία στην μεγάλη αυτή χώρα. Οι διάλογοι στην σειρά μήνες πριν γίνει η αποκάλυψη πραγματικά προκαλεί σοκ. Η δεύτερη είναι η ανακοίνωση από επιστήμονες ότι οι αλγόριθμοι με την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου θα αλλάξουν τα δεδομένα, όπως η είδηση πριν από λίγες ώρες ότι τα κινητά μας θα έχουν στάνταρ τα βιομετρικά χαρακτηριστικά..Πραγματικά ενδιαφέρον...
Το «London Spy», ξεκινά όταν ο Ντάνι του Μπεν Γουίσο, ένας νεαρός άντρας απογοητευμένος και κουρασμένος απ΄όλα, θα βρεθεί από μια άγονη νύχτα clubbing σε μια γέφυρα του Λονδίνου. Ένας άντρας που κάνει νωρίς το πρωί jogging θα σταματήσει για λίγο να τον ρωτήσει αν είναι εντάξει κι εκείνος θα κάνει ότι μπορεί για να τον ξαναβρεί.
london spy 607
Αυτό που ξεκινά σαν μια τυχαία συνάντηση θα εξελιχθεί σε μια απρόβλεπτη ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς ανθρώπους που μαζί θα ρίξουν τις άμυνες τους και θα αφεθούν σε κάτι που μοιάζει υπέροχο, μα που κρύβει μια σειρά από μυστικά που θα αποκαλυφθούν με τραγικό τρόπο λίγο πριν το τέλος του πρώτου επεισοδίου.
london spy 607
Γραμμένο από τον συγγραφέα και σεναριογράφο Τομ Ρομπ Σμιθ, θυμίζει κάτι από την αληθινή ιστορία του Γκάρεθ Γουίλιαμς ενός αληθινού κατασκόπου της ΜΙ6, ακόμη κι αν ο δημιουργός του υποστηρίζει ότι όλα τα γεγονότα και οι χαρακτήρες της σειράς είναι φανταστικά.
london spy 607
Όμως το «London Spy» είναι συναρπαστικό πολύ πριν ξεκινήσει να μεταμορφώνεται σε αγωνιώδες θρίλερ και πριν αρχίσει να υφαίνει τον ιστό του μυστηρίου του, καθώς όχι μόνο έχει μια εξαιρετική ιστορία και μια ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, μα κυρίως είναι είναι χτισμένο πάνω σε εξαιρετικούς χαρακτήρες που ανυπομονείς να εξερευνήσεις στα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς. Στο δεύτερο επεισόδιο μαλιστα, μια συγκλονιστική Σαρλότ Ράμπλινγκ θυμίζει τι ακριβώς σημαίνει υπέροχη ερμηνεία, ανεβάζοντας ακόμη ψηλότερα τον πήχη της σειράς. Μια σειρά που μας συγκλόνισε αποτελώντας σημείο αναφοράς μέχρι την τελική αποκάλυψη. Ακόμα και αν ορισμένα σημεία της πλοκής θυμίζουν υπερβολή ας διανοηθούμε αν έστω και λίγοι διάλογοι αποτυπώνουν την αλήθεια -που όντως περιέχει με ευθύτητα- τότε ίσως δούμε τα ψήγματα του κόσμου που μας περιβάλλει.
ΛΕΜΕ ότι οι ταινίες μας προδιαθέτουν με οραματικό και διαισθητικό τρόπο για το μέλλον. Το Sense 8 πρόβλεψε την αξία των πολύχρωμων ατόμων όταν καθιερώθηκε ο γάμος ατόμων ιδίου φύλου, η ταινία The Martian μιλούσε για γόνιμο υπό προυποθέσεις έδαφος στην Άρη και ιδού που πριν λίγα 24ωρα οι επιστήμονες αποκάλυψαν ότι είναι εφικτό. Θέλετε κι άλλες παράλληλες αποδείξεις;
ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΔΩ Με Ελληνικούς Υπότιτλους Online
Επεισόδια
1, 2, 3, 4, 5.
1, 2, 3, 4, 5.
1, 2, 3, 4, 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.