google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

«Γνωρίζω 7 γκέι ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ Λιγκ»

Η οικογένεια Φάσανου ξέρει από πρώτο χέρι πώς είναι να εκτίθεσαι στην δημοσιότητα και να «βγαίνεις από την ντουλάπα» -όπως είναι η αγγλική έκφραση. 
Ο Τζάστιν Φάσανου, ποδοσφαιριστής της Νότιγχαμ Φόρεστ, είχε παραδεχθεί πως είναι ομοφυλόφιλος σε μία όχι και τόσο ανοιχτή –τότε- κοινωνία στους γκέι. Ο σάλος που προκάλεσε, ήταν τόσο βαρύς για τις πλάτες του Φάσανου, που το 1998 αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Η ανιψιά του Αμάλ, αποκάλυψε πως ξέρει 7 εν ενεργεία παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίοι όμως συνεχίζουν να κρατούν κρυφό το μυστικό τους. «Δεν πρόκειται ποτέ να πω οποιαδήποτε λεπτομέρεια πάνω σε αυτό το θέμα. Θέλω να τους βοηθήσω, να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω», τόνισε στο BBC Radio 5 Live και συνέχισε λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές είναι παγιδευμένοι σε ένα «σκοτεινό κόσμο». 
Επίσης πιστεύει πως εκτός από την αντίδραση του κόσμου, έχουν και άλλα πράγματα που φοβούνται: «Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η δημοσιότητα που θα λάβει το θέμα, αλλά και οι κοντινοί τους άνθρωποι που δεν το γνωρίζουν", τόνισε. 
Θυμίζουμε πως στις αρχές της αγωνιστικής σεζόν, βρετανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως δύο παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ ήταν έτοιμοι να δηλώσουν δημόσια τις πραγματικές σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.