google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Gay πορνοστάρ ο γιος της "ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ"

Μέγα σκάνδαλο του κοντινού παρελθόντος έρχεται ξανά στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες και αφορά τον "στενό" πυρήνα της θρυλικής σαπουνόπερας "Τόλμη και Γοητεία"

Η είδηση αλιεύτηκε από το δίκτυο RadarOnline, το οποίο εντόπισε τον γιο τηςΚάθριν Κέλι Λανγκ σε ταινία ενηλίκων, ομοφυλόφιλων ενηλίκων, και μάλιστα... σκληρή, το 2011.Ο ίδιος ο νεαρός, 21ός ετών τότε, δήλωνε με τιμή και καμάρι ότι “καθότι μεγάλωσε μέσα στη σόουμπιζ” (με πατέρα σκηνοθέτη και μητέρα ηθοποιό) “συνεχίζει την οικογενειακή κληρονομιά”.

Τι δεν καταλαβαίνεις;.

Ο Τζέρεμι Σνάιντερ εμφανίστηκε ως παιδάκι στη σαπουνόπερα όπου “βασίλευε” η μαμά του, ως "Μπρουκ Λόγκαν", όμως κάπου στον δρόμο άλλαξε η πορεία του. Παντως ο νεαρός ειναι πολυ ταλαντούχος και γλυκός...

Με το ψευδώνυμο “Νικ” ο νεαρός ανήκει στην γκέι “στρατιά” του Sean Cody,του πολύ εξειδικευμένου δικτύου “παροχής διασκέδασης ενήλικου είδους” και συνεχίζει την καριέρα του.

Η μαμά Κάθριν δεν έχει μιλήσει επ' αυτού, για την ιστορία πάντως, ο πατέρας του Τζέρεμι, Σκοτ Σνάιντερ έχει σκηνοθετήσει πολυάριθμες ταινίες για το Playboy. Μήπως έτσι, πάει “σόι το βασίλειο”;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.