google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Η νέα Ζίνα είναι LGBT 😜και βγαίνει απο την..ντουλάπα με νέα επεισόδια

Μια «πικάντικη» νότα έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες για την τηλεοπτική ανάκαμψη της δημοφιλούς σειράς «Ζίνα: Η πριγκίπισσα του πολέμου» («Xena: Warrior Princess»), κάνοντας εκατομμύρια φαν μίας από τις πιο «καλτ» σειρές όλων των εποχών να... αδημονούν για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με τον βρετανικό «Independent», η αγαπημένη σειρά της δεκαετίας του '90, την οποία στην Ελλάδα απολαύσαμε πολλάκις μέσα από τη συχνότητα του Star, αναμένεται να «αναβιώσει» από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ωστόσο η δυναμική πριγκίπισσα θα έχει μια... διαφορά, σε σχέση με το παρελθόν.

Όπως αποκαλύπτει ο παραγωγός του νέου εγχειρήματος, στην τηλεοπτική της επιστροφή, η πριγκίπισσα Ζίνα θα... βγει από την ντουλάπα, αποκαλύπτοντας ανοιχτά την ομοφυλοφιλία της, για την οποία κατά το παρελθόν είχαν γίνει ουκ ολίγοι υπανιγμοί -εκπορευόμενοι, συνήθως, και από... ιδιαίτερες σκηνές της σειράς.

Όπως ίσως θα θυμούνται οι πολυάριθμοι φαν της σειράς, η σχέση της Λούσι Λόουλες («Ζίνα») και της Ριν Ο' Κόνορ ως της καλής φίλης της και συμπρωταγωνίστριας, «Γκαμπριέλας», είχε χαρακτηριστεί πολλές φορές ως κάτι περισσότερο από... φιλική, όμως οι παραγωγοί της σειράς ποτέ δεν προχώρησαν με το «ειδύλλιο»... Πλέον, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η «φήμη» ότι η πρωταγωνίστρια θα είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη -εκτός κι αν πρόκειται για ένα επικοινωνιακό «τρικ», με στόχο να «αναζωπυρώσει» το ενδιαφέρον του... φιλοθεάμονος κοινού. Τα σχέδια των παραγωγών, εξάλλου, είχε επιβεβαιώσει και η ίδια η Λούσι Λόουλες, σε παλαιότερη συνέντευξή της, επικαλούμενη το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, στο οποίο η Ζίνα δίνει στην... επιστήθια φίλη της ένα «καυτό» φιλί, επαναφέροντάς την στη ζωή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.