google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Νότης ΥΠΈΡ του συμφώνου, εναντίον των gay και υπέρ Χρυσής Αυγής

Θόρυβο έκαναν για ακόμη μία φορά οι δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης εμφανίστηκε προχθές, αργά το βράδυ, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκφράζοντας ακραίες απόψεις για τους πρόσφυγες, τους ομοφυλόφιλους, αλλά και την Εκκλησία. «Πιστεύω στο πατρίς και οικογένεια. Είμαι αγνωστικιστής. Πιστεύω στην αγάπη, αλλά τον Θεό δεν τον έχω δει, δεν τον ξέρω. Η Εκκλησία πρόδωσε την Ελλάδα επί Τουρκοκρατίας, απέκτησε εδάφη, περιουσία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νότης, ο οποίος σε άλλο σημείο της συνέντευξης τάχθηκε υπέρ της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά εναντίον στην υιοθεσία παιδιών. «Με το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχω πρόβλημα για να διασφαλίσουν τα περιουσιακά τους. Αλλά όχι και να υιοθετήσουν, είναι αδιανόητο αυτό. Μέσα σε ένα σπίτι ομοφυλοφίλων τι θα γίνει το παιδί;» σχολίασε, για να αμφισβητήσει παρακάτω και τους επιστήμονες που λένε ότι η ομοφυλοφιλία καθορίζεται γενετικά και δεν είναι επίκτητη. Σύμφωνα με τον Νότη, λοιπόν, οι άνθρωποι «γίνονται ομοφυλόφιλοι μέσα από το lifestyle, δεν γεννιούνται έτσι. Στη διάρκεια της εμφάνισής του στο «The 2night Show», ο τραγουδιστής αποκάλυψε επίσης ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή στις εκλογές, ενώ επανέλαβε τον χαρακτηρισμό «ριψάσπιδες» για τους πρόσφυγες, κάνοντας λόγο για μουσουλμανοποίηση της χώρας μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Προφανώς ο εκκεντρικός και ημιμαθής καλλιτέχνης έχει μπερδέψει το..σύμπαν! Δηλώνει ότι είναι αγνωστικιστής, πιστεύει στο Θεό αλλά όχι στην Εκκλησία και δεν βλέπει το Θεικό σύμπαν, είναι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης αλλά κατά της υιοθεσίας και των γκέι, ενώ δήλωσε ότι είναι...πολιτικός μιλώντας για μουσουλμανοποίηση της χώρας. 
Πάντως, η μπαρούφα με το "παρά φύσιν" δεν υπάρχει που ειπώθηκε στη συνέντευξή ούτε καν σε νομική ορολογία στη χώρα μας. Αν όντως ενδιαφέρεται για το καλό της χώρας, τον καλούμε τότε όλα τα έσοδα από τα μπουζούκια και τα τραγούδια δώσε τα σε οικογένειες που υποφέρουν. Αλλά δυστυχώς για τον ίδιο αυτό το κάνουν οι..."γκέι" που βοηθούν τον συνάνθρωπο ανεξαρτήτου φύλου, καταγωγής, χρώματος, θρησκείας. Διότι απλά επιμένουν να είναι Άνθρωποι.  Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.