ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Στη φυλακή Σαουδάραβας που κρέμασε τη σημαία του gay pride

Στην φυλακή κατέληξε γιατρός από τη Σαουδική Αραβία, όταν κρέμασε στο σπίτι του σημαία με το ουράνιο τόξο, σύμβολο του LGBT pride. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν γνώριζε τι αντιπροσωπεύει η σημαία -που αναφέρεται και ως σημαία της ελευθερίας- αλλά ότι την αγόρασε από online κατάστημα, επειδή τα χρώματα άρεσαν στο παιδί του. Η θρησκευτική αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβε τον γιατρό, όταν η σημαία βρέθηκε να ανεμίζει έξω απ’ το σπίτι του σε κοντάρι τριών μέτρων. Η σημαία αφαιρέθηκε, μετά από έρευνα, αλλά ο ίδιος… τη γλίτωσε φτηνά, αφού η ομοφυλοφιλία τιμωρείται μέχρι και με θανατική ποινή.
 Σάλος ξέσπασε και στο twitter, όπου δημιουργήθηκε hashtag για το περιστατικό, με αρκετά απ’ αυτά να προκαλούν σοκ. «Είμαι σίγουρος πως οι γκέι θα μας σέβονται περισσότερο, αν δεν τους σεβαστούμε καθόλου και τους οδηγήσουμε στο να παρατήσουν την κακή τους συνήθεια», ανέφερε κάποιος, ενώ άλλος δημοσίευσε μια φωτογραφία με σπαθιά, γράφοντας: «Έτσι σεβόμαστε τους ομοφυλόφιλους στην Σαουδική Αραβία και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».
ΣΧΟΛΙΟ: Υπάρχει θρησκευτική Αστυνομία please στην Σαουδική Αραβία...Μετά τους λέμε και προοδευτικούς....Μπλιάχ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.