google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΘΡΟ: Gay business στην Ελλάδα;

Πάρτι με χλαμύδες σε αρχαιοελληνικό στιλ ή σε ύφος κάποιας άλλης, πιο ρομαντικής εποχής, με κρινολίνα και άμαξες. Σκηνικά βγαλμένα από ρωμαϊκές κραιπάλες με άφθονο κρασί και άρπες. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Δείπνα σε ροτόντες στημένες πάνω στο κύμα, με φόντο τα μαγικά ηλιοβασιλέματα των ελληνικών νησιών. Και για τους πιο τολμηρούς; Ξέφρενα γλέντια με δυνατά beat σε πιο σύγχρονο -ή και kinky- ύφος, όπως αναφέρει ο αρθρογράφος. Ολα αυτά με σκηνοθετική υπογραφή, καλλιτεχνική επιμέλεια και, φυσικά, με τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Τα ομόφυλα ζευγάρια γιόρτασαν στα τέλη του Δεκεμβρίου την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και σε ζευγάρια που τα μέλη του είναι του ιδίου φύλου.
Πλέον όμως τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να κάνουν και «γαμήλια» πλάνα για την τελετή των ονείρων τους, καθώς επιχειρηματίες αλλά και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου βρίσκονται ένα βήμα πριν από την επίσημη έναρξη των business που αφορούν gay. Οι «γαμήλιες» δουλειές «ανοίγουν» στη χώρα μας μέσω ειδικής ιστοσελίδας, η οποία βρίσκεται στα σκαριά λίγο καιρό μετά την εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

lgbtgreece news-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.