ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Καμπάνια κατά των γκέι ένστολων, επειδή αστυνομικός της «έκλεψε» τον άντρα

Είχε απηυδήσει τόσο πολύ από τους συνεχόμενους καυγάδες με την γυναίκα του, που όταν στον τελευταίο τους καυγά ήρθε ένας αστυνομικός να τους χωρίσει αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του με εκείνον. Μη μπορώντας εκείνη να πιστέψει αυτό που της είχε συμβεί, ξεκίνησε μια καμπάνια για να αποπεμφθούν από την ουκρανική αστυνομία όλοι οι ομοφυλόφιλοι ένστολοι. Στο κάλεσμα της καμπάνιας που απηύθυνε η εγκαταλελειμμένη σύζυγος αναφέρει: «Πέρασα δύο εβδομάδες στην κόλαση προσπαθώντας να πάρω πίσω τον άνδρα μου, και το μόνο που πήρα ήταν ένα πρόστιμο για τις απειλές εναντίον του εν λόγω γκέι αξιωματικού».
«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν καλούν την αστυνομία, διατρέχουν τον κίνδυνο να χάσουν τον άνδρα τους», προειδοποιεί η απατημένη σύζυγος. «Οι γκέι αστυνομικοί στην πόλη μας πρέπει να απαγορευτούν» προσθέτει. «Είναι γνωστό στους γκέι κύκλους πως υπάρχουν δύο άνδρες και μία γυναίκα ομοφυλόφιλοι στην αστυνομία της πόλης Ivano-Frankovsk που ζούμε», αναφέρει επίσης. Η καμπάνια εναντίον των LGBT ατόμων που εργάζονται στην επιβολή του νόμου μετρά ήδη 5 υπογραφές, που δεν είναι λίγες αν αναλογιστεί κανείς ότι χρειάζονται μόνο 245 υπογραφές μέχρι το τέλος του Ιουνίου, προκειμένου το αίτημα της να εξεταστεί από τις τοπικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LGBT GREECE NEWS-ΝΕΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ-LGBT GREECE BLOG COMMUNITY Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.